Willem Holleeder eist een ander gerechtshof: "Er is niks bewezen"

Willem Holleeder eist een ander gerechtshof: "Er is niks bewezen"

<em>Willem Holleeder</em> eist een ander gerechtshof: &quot;Er is niks bewezen&quot; In juli was het gerechtshof onverbiddelijk, Willem Holleeder werd schuldig verklaard van zes levensbeschikkingen. Hiervoor werd hij veroordeeld tot levenslang gevangenisstraf, maar Holleeder laat het er niet bij zitten. Ander gerechtshofHolleeder wil dat het proces tegen hem naar een ander gerechtshof wordt verwezen. Omdat hij al eerder schuldig is bevonden door het gerechtshof van Amsterdam, denkt Holleeder dat zij niet objectief kunnen zijn. Het OM vindt een verwijzing naar een ander hof niet nodig. Bekijk hierboven het fragment van RTL Boulevard over het proces tegen Willem Holleeder Legendarische kickbokstrainer Big Mike brengt biografie uit Bekijk deze video » Achter de schermen bij Stanley H. - hoe werd de serie gemaakt? Bekijk deze video » Heineken-ontvoerder Jan Boellaard onthult: "Willem Holleeder bewerkte mij met strijkbout" Bekijk deze video » Willem Holleeder wil dat nieuw Hof zijn zaak behandelt Bekijk deze video »
Nieuws :
Willem Holleeder eist een ander gerechtshof: "Er is niks bewezen"

In juli was het gerechtshof onverbiddelijk, Willem Holleeder werd schuldig verklaard van zes levensbeschikkingen. Hiervoor werd hij veroordeeld tot levenslang gevangenisstraf, maar Holleeder laat het er niet bij zitten.

Ander gerechtshof
Holleeder wil dat het proces tegen hem naar een ander gerechtshof wordt verwezen. Omdat hij al eerder schuldig is bevonden door het gerechtshof van Amsterdam, denkt Holleeder dat zij niet objectief kunnen zijn. Het OM vindt een verwijzing naar een ander hof niet nodig.

Bekijk hierboven het fragment van RTL Boulevard over het proces tegen Willem Holleeder

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willem Holleeder eist een ander gerechtshof: "Er is niks bewezen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen