René Froger pinkt traan weg bij het horen van Danny's liedje over dochterlief

René Froger pinkt traan weg bij het horen van Danny's liedje over dochterlief

<em>René Froger</em> pinkt traan weg bij het horen van <em>Danny's</em> liedje over dochterlief De geboorte van dochtertje Fallon heeft zanger Danny Froger naar eigen zeggen omgetoverd tot 'n zacht gekookt ei. De zanger is zo trots op zijn kindje dat hij zelfs een lied voor haar heeft geschreven. De Frogers vallen in katzwijm voor de kleine meid, en de eerst beelden van de videoclip zijn om te smelten. Bekijk het RTL-Boulevard interview met Danny en René Froger over Danny's kleine meid hierboven. Danny Froger is hele gelukkige vader: "Het is zo iets moois!" Bekijk deze video » Kersverse vader Danny Froger wil nu al tweede kind Bekijk deze video » René Froger komt met tv-programma Lieve Frogers: "Dit wordt fantastisch" Bekijk deze video »
Amusement :
René Froger pinkt traan weg bij het horen van Danny's liedje over dochterlief

De geboorte van dochtertje Fallon heeft zanger Danny Froger naar eigen zeggen omgetoverd tot 'n zacht gekookt ei. De zanger is zo trots op zijn kindje dat hij zelfs een lied voor haar heeft geschreven. De Frogers vallen in katzwijm voor de kleine meid, en de eerst beelden van de videoclip zijn om te smelten.

Bekijk het RTL-Boulevard interview met Danny en René Froger over Danny's kleine meid hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op René Froger pinkt traan weg bij het horen van Danny's liedje over dochterlief of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen