André Hazes ging door een hel: "Ik durfde mijn capuchon niet af te doen"

André Hazes ging door een hel: "Ik durfde mijn capuchon niet af te doen"

<em>André Hazes</em> ging door een hel: &quot;Ik durfde mijn capuchon niet af te doen&quot; André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) hebben, zoals we allemaal weten, een punt gezet achter hun relatie. Bridget Maasland is de nieuwe vlam van de zanger. Maar Hazes is niet blij hoe het allemaal de wereld is ingebracht. Hij lucht zijn hart bij Shownieuws. "Echt verschrikkelijk"André Hazes vertelt aan Shownieuws dat zijn leven een week lang een hel was: "Ik ging boodschappen doen en ik durfde mijn capuchon niet af te doen, omdat ik gewoon dacht: 'deze mensen denken allemaal dat ik mijn gezin heb verlaten voor een andere vrouw', en als dat dan niet waar is dan is dat echt verschrikkelijk", aldus de licht geëmotioneerde Hazes. Bekijk het Shownieuws-interview met Hazes over zijn momenteel hectische liefdesleven hierboven. André Hazes: ‘Monique blijft altijd mijn eerste liefde’ Bekijk deze video » André Hazes leert zoontje hoe hij Bridget Maasland heeft veroverd Bekijk deze video » André Hazes en Bridget Maasland vastgelegd door paparazzi Bekijk deze video »
Amusement :
André Hazes ging door een hel: "Ik durfde mijn capuchon niet af te doen"

André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) hebben, zoals we allemaal weten, een punt gezet achter hun relatie. Bridget Maasland is de nieuwe vlam van de zanger. Maar Hazes is niet blij hoe het allemaal de wereld is ingebracht. Hij lucht zijn hart bij Shownieuws.

"Echt verschrikkelijk"
André Hazes vertelt aan Shownieuws dat zijn leven een week lang een hel was: "Ik ging boodschappen doen en ik durfde mijn capuchon niet af te doen, omdat ik gewoon dacht: 'deze mensen denken allemaal dat ik mijn gezin heb verlaten voor een andere vrouw', en als dat dan niet waar is dan is dat echt verschrikkelijk", aldus de licht geëmotioneerde Hazes.

Bekijk het Shownieuws-interview met Hazes over zijn momenteel hectische liefdesleven hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes ging door een hel: "Ik durfde mijn capuchon niet af te doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen