Volkszanger Lee Towers opent officieel de 'Lee Towers' in Rotterdam

Volkszanger Lee Towers opent officieel de 'Lee Towers' in Rotterdam

Volkszanger <em>Lee Towers</em> opent officieel de 'Lee Towers' in Rotterdam In Rotterdam opende volkszanger Leen Huijzer, beter bekend als Lee Towers, vandaag (13 november) zijn eigen woontoren genaamd, de 'Lee Towers'. Het idee was ontstaan uit een grap in het programma Zondag met Lubach. Lee TowersOp de voorkant staat groot zijn naam maar vanbinnen is ook duidelijk te zien naar wie de toren vernoemdt is. Er staan songteksten van Leen op de muren en een plaket over zijn leven. "Het is een droom" Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard-fragment over Lee Towers en de 'Lee Towers' Tino Martin verrast met felicitaties BN’ers voor Top 40-hit Bekijk deze video » Özcan Akyol over Sterren op het doek: "Niet iedere BN'er die nu hip is mag meedoen" Bekijk deze video » Lee Towers in Sterren op het Doek: "Mooi hoofd" Bekijk deze video »
Entertainment :
Volkszanger Lee Towers opent officieel de 'Lee Towers' in Rotterdam

In Rotterdam opende volkszanger Leen Huijzer, beter bekend als Lee Towers, vandaag (13 november) zijn eigen woontoren genaamd, de 'Lee Towers'. Het idee was ontstaan uit een grap in het programma Zondag met Lubach.

Lee Towers
Op de voorkant staat groot zijn naam maar vanbinnen is ook duidelijk te zien naar wie de toren vernoemdt is. Er staan songteksten van Leen op de muren en een plaket over zijn leven. "Het is een droom"

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard-fragment over Lee Towers en de 'Lee Towers'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Volkszanger Lee Towers opent officieel de 'Lee Towers' in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen