Brabantse drugsbaas Martien R. en zoon opgepakt in woonwagenpark in Oss

Brabantse drugsbaas Martien R. en zoon opgepakt in woonwagenpark in Oss

Brabantse drugsbaas <em>Martien R.</em> en zoon opgepakt in woonwagenpark in Oss Vanmorgen is op een woonwagenkamp in het Brabantse Oss, Martien R. opgepakt. Hij werd opgepakt op verdenking van drugshandel, wapenbezit en lidmaatschap van een criminele organisatie. Politie kon R. oppakken na een grootschalig onderzoek. Eerdere arrestatiesR. is al eerder opgepakt in 2008. Hij werd verdacht van de A73 moord waarbij een man op de snelweg doorzeefd met kogel. In hoger beroep werd hij vrijgeproken. Vorig jaar werd hij weer opgepakt omdat hij mogelijk de moord op een ex zou plannen. Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de arrestatie van Martien R. Buurman ‘keldergezin’ Ruinerwold dacht dat boerderij met drugs te maken had Bekijk deze video » Nienke Plas krijgt schrik van haar leven: ze wordt verdacht van drugshandel Bekijk deze video » Criminelen Martien R. en zoon Anton opgepakt bij politieactie Oss Bekijk deze video »
Nieuws :
Brabantse drugsbaas Martien R. en zoon opgepakt in woonwagenpark in Oss

Vanmorgen is op een woonwagenkamp in het Brabantse Oss, Martien R. opgepakt. Hij werd opgepakt op verdenking van drugshandel, wapenbezit en lidmaatschap van een criminele organisatie. Politie kon R. oppakken na een grootschalig onderzoek.

Eerdere arrestaties
R. is al eerder opgepakt in 2008. Hij werd verdacht van de A73 moord waarbij een man op de snelweg doorzeefd met kogel. In hoger beroep werd hij vrijgeproken. Vorig jaar werd hij weer opgepakt omdat hij mogelijk de moord op een ex zou plannen.

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de arrestatie van Martien R.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Brabantse drugsbaas Martien R. en zoon opgepakt in woonwagenpark in Oss of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen