Neergeschoten vrouw uit Alkmaar berucht in de wijk: "Mensen zijn verhuisd door haar"

Neergeschoten vrouw uit Alkmaar berucht in de wijk: "Mensen zijn verhuisd door haar"

<em>Neergeschoten vrouw</em> uit Alkmaar berucht in de wijk: &quot;Mensen zijn verhuisd door haar&quot; Woensdag is er bij een basisschool in Alkmaar een verwarde vrouw neergeschoten door de politie. De 48-jarige vrouw stond met een mes en hamer in haar hand en viel de politie aan. Gericht geschoten"De vrouw kwam zo dichtbij met een hamer en een groot mes, dat de situatie zo bedreigend was, dat een van de collega's heeft besloten zijn wapen te trekken en gericht op haar te schieten", aldus Menno Hartenberg, woordvoerder politie Noord-Holland. "Tientallen keren politie gebeld"De buren hebben de afgelopen maanden tientallen keren de politie gebeld omdat ze in de war was en voor overlast zorgde. "Afgelopen jaar zijn hier zeker drie mensen verhuisd", aldus een buurtwoonster van de wijk in Alkmaar. De verwarde vrouw ligt momenteel zwaargewond in het ziekenhuis. Bekijk de Hart van Nederland video over dit incident bij een basisschool in Alkmaar hierboven. Man laat zwaar vuurwerk exploderen in woning gezin Eindhoven Bekijk deze video » Verwarde vrouw neergeschoten na bedreigen politie bij basisschool Alkmaar: "Doffe knal" Bekijk deze video »
Amusement :
Neergeschoten vrouw uit Alkmaar berucht in de wijk: "Mensen zijn verhuisd door haar"

Woensdag is er bij een basisschool in Alkmaar een verwarde vrouw neergeschoten door de politie. De 48-jarige vrouw stond met een mes en hamer in haar hand en viel de politie aan.

Gericht geschoten
"De vrouw kwam zo dichtbij met een hamer en een groot mes, dat de situatie zo bedreigend was, dat een van de collega's heeft besloten zijn wapen te trekken en gericht op haar te schieten", aldus Menno Hartenberg, woordvoerder politie Noord-Holland.

"Tientallen keren politie gebeld"
De buren hebben de afgelopen maanden tientallen keren de politie gebeld omdat ze in de war was en voor overlast zorgde. "Afgelopen jaar zijn hier zeker drie mensen verhuisd", aldus een buurtwoonster van de wijk in Alkmaar. De verwarde vrouw ligt momenteel zwaargewond in het ziekenhuis.

Bekijk de Hart van Nederland video over dit incident bij een basisschool in Alkmaar hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Neergeschoten vrouw uit Alkmaar berucht in de wijk: "Mensen zijn verhuisd door haar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen