Bn'ers zijn woest op cover Privé door misbruiken André Hazes Jr

Bn'ers zijn woest op cover Privé door misbruiken André Hazes Jr

Bn'ers zijn <em>woest</em> op cover Privé door misbruiken <em>André Hazes Jr</em> Maandenlang was het slechts speculatie maar nu is het hoge woord eruit, het is officieel voorbij tussen André Hazes en Monique Westenberg. Hoewel Monique en André al een tijdje uit elkaar zijn is het toch pijnlijk voor Monique dat André een nieuwe relatie heeft met Bridget Maasland. Boze BN'ersRoddelbladen grijpen de relatiebreuk gretig aan. Rijen dik stonden ze voor het huis van Bridget te wachten om foto's te kunnen maken. Ook kwam de zoon van André en Monique op de cover van de Privé. Dit zorgde voor veel woede onder de BN'ers. Bekijk hierboven het hele verslag van nu.nl over de ophef rondom de nieuwe relatie van André Hazes jr. Concert Greta Van Fleet in AFAS Live: "Lover, Leaver" Bekijk deze video » André Hazes leert zoontje hoe hij Bridget Maasland heeft veroverd Bekijk deze video » André Hazes geniet van papadag met zoontje Dré Bekijk deze video »
Entertainment :
Bn'ers zijn woest op cover Privé door misbruiken André Hazes Jr

Maandenlang was het slechts speculatie maar nu is het hoge woord eruit, het is officieel voorbij tussen André Hazes en Monique Westenberg. Hoewel Monique en André al een tijdje uit elkaar zijn is het toch pijnlijk voor Monique dat André een nieuwe relatie heeft met Bridget Maasland.

Boze BN'ers
Roddelbladen grijpen de relatiebreuk gretig aan. Rijen dik stonden ze voor het huis van Bridget te wachten om foto's te kunnen maken. Ook kwam de zoon van André en Monique op de cover van de Privé. Dit zorgde voor veel woede onder de BN'ers.

Bekijk hierboven het hele verslag van nu.nl over de ophef rondom de nieuwe relatie van André Hazes jr.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bn'ers zijn woest op cover Privé door misbruiken André Hazes Jr of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen