Belastingmedewerkers en militairen doorzoeken woonwagen van Martien R.

Belastingmedewerkers en militairen doorzoeken woonwagen van Martien R.

Belastingmedewerkers en militairen doorzoeken woonwagen van <em>Martien R.</em> Naast politie zijn ook medewerkers van de belastingdienst en militairen uit getrokken naar het woonwagenkamp in Oss. Eerder vandaag (13 november) werden er drie mannen gearresteerd die lid zijn van dezelfde criminele familie. Een van de mannen was de beruchte Martien R. Bekijk hierboven het hele fragment van de NOS over de doorzoeking van het woonwagenkamp in Oss Criminelen Martien R. en zoon Anton opgepakt bij politieactie Oss Bekijk deze video » Brabantse drugsbaas Martien R. en zoon opgepakt in woonwagenpark in Oss Bekijk deze video »
Nieuws :
Belastingmedewerkers en militairen doorzoeken woonwagen van Martien R.

Naast politie zijn ook medewerkers van de belastingdienst en militairen uit getrokken naar het woonwagenkamp in Oss. Eerder vandaag (13 november) werden er drie mannen gearresteerd die lid zijn van dezelfde criminele familie. Een van de mannen was de beruchte Martien R.

Bekijk hierboven het hele fragment van de NOS over de doorzoeking van het woonwagenkamp in Oss

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Belastingmedewerkers en militairen doorzoeken woonwagen van Martien R. of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV