André en Monique houden nog steeds van elkaar: "Ze blijft mijn eerste liefde"

André en Monique houden nog steeds van elkaar: "Ze blijft mijn eerste liefde"

André en Monique houden nog steeds van elkaar: "Ze blijft mijn eerste liefde" André Hazes vertelt over zijn breuk met Monique. Volgens hem ging het al maanden niet meer goed met hun relatie. Ondanks het feit dat ze niet meer samen zijn houden ze nog wel heel veel van elkaar. "Ze blijft mijn eerste liefde". PaparazziDe roddelpers is gelijk boven op de breuk gesprongen toen het bekend werd. Hazes vindt het vervelend dat de waardheid zo verdraait wordt in de media, "Zo maak je gewoon een gezin kapot". Tussen hem en Monique is het contact goed, zegt hij zelf. Bekijk hierboven het hele interview dat Shownieuws had met André Hazes André Hazes Jr. bevestigt: 'Bridget Maasland en ik hebben het leuk samen' Bekijk deze video » Bridget Maasland reageert op relatie met André Hazes: "We hebben pas een week contact" Bekijk deze video » André Hazes reageert op liefdesbreuk: "Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget" Bekijk deze video » Koffietijd bespreekt relatie André Hazes en Bridget: "Verstandig om waarheid te vertellen" Bekijk deze video »
Entertainment :
André en Monique houden nog steeds van elkaar: "Ze blijft mijn eerste liefde"

André Hazes vertelt over zijn breuk met Monique. Volgens hem ging het al maanden niet meer goed met hun relatie. Ondanks het feit dat ze niet meer samen zijn houden ze nog wel heel veel van elkaar. "Ze blijft mijn eerste liefde".

Paparazzi
De roddelpers is gelijk boven op de breuk gesprongen toen het bekend werd. Hazes vindt het vervelend dat de waardheid zo verdraait wordt in de media, "Zo maak je gewoon een gezin kapot". Tussen hem en Monique is het contact goed, zegt hij zelf.

Bekijk hierboven het hele interview dat Shownieuws had met André Hazes

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André en Monique houden nog steeds van elkaar: "Ze blijft mijn eerste liefde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV