Raymond van Barneveld weet niet hoe hij de naam van zijn kleinzoon uitspreekt

Raymond van Barneveld weet niet hoe hij de naam van zijn kleinzoon uitspreekt

<em>Raymond van Barneveld</em> weet niet hoe hij de naam van zijn kleinzoon uitspreekt Was het nou Roan of Rowan? En hoe zeg je dat dan? Raymond van Barneveld is opnieuw opa geworden en hij is apetrots. Hij weet alleen niet hoe het zit met de naam van de baby. "Hoe ze het precies willen gaan uitspreken is mij nog niet duidelijk" Bekijk hierboven het Shownieuws fragment over de kleinzoon van Raymond van Barneveld Raymond van Barneveld nog steeds tot over zijn oren verliefd op Julia Bekijk deze video » Nieuwe vriendin Raymond van Barneveld heeft geen contact met zijn familie Bekijk deze video » Raymond van Barneveld over zijn vrouw Silvia: "Ik help haar waar nodig" Bekijk deze video » Raymond van Barneveld: "Ik zou burgemeester van Den Haag kunnen worden" Bekijk deze video »
Entertainment :
Raymond van Barneveld weet niet hoe hij de naam van zijn kleinzoon uitspreekt

Was het nou Roan of Rowan? En hoe zeg je dat dan? Raymond van Barneveld is opnieuw opa geworden en hij is apetrots. Hij weet alleen niet hoe het zit met de naam van de baby. "Hoe ze het precies willen gaan uitspreken is mij nog niet duidelijk"

Bekijk hierboven het Shownieuws fragment over de kleinzoon van Raymond van Barneveld

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Raymond van Barneveld weet niet hoe hij de naam van zijn kleinzoon uitspreekt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen