André Hazes blikt terug op mediafiasco met Bridget Maasland: "Ik wilde geen lul lijken"

André Hazes blikt terug op mediafiasco met Bridget Maasland: "Ik wilde geen lul lijken"

<em>André Hazes</em> blikt terug op mediafiasco met <em>Bridget Maasland</em>: &quot;Ik wilde geen lul lijken&quot; De relatie tussen Bridget Maasland en André Hazes lijkt groots in de media. In een interview vertelt Hazes dat ze pas net hun eerste etentje samen hebben gehad. "Het is een van de tofste wijven die ik ooit heb ontmoet". MoniqueToen hij de relatie naar buiten bracht en het tegen Monique vertelde dacht André dat hij het goed aanpakte. Hij wilde het zelf aan Monique vertellen zodat ze er niet via de media achter hoefde te komen. "Ik dacht dat ik het allemaal heel goed had gedaan" Bekijk hierboven het hele interview dat Shownieuws met André Hazes had over zijn liefdesleven André Hazes en Bridget Maasland vastgelegd door paparazzi Bekijk deze video » André Hazes ging door een hel: "Ik durfde mijn capuchon niet af te doen" Bekijk deze video » Bn'ers zijn woest op cover Privé door misbruiken André Hazes Jr Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes blikt terug op mediafiasco met Bridget Maasland: "Ik wilde geen lul lijken"

De relatie tussen Bridget Maasland en André Hazes lijkt groots in de media. In een interview vertelt Hazes dat ze pas net hun eerste etentje samen hebben gehad. "Het is een van de tofste wijven die ik ooit heb ontmoet".

Monique
Toen hij de relatie naar buiten bracht en het tegen Monique vertelde dacht André dat hij het goed aanpakte. Hij wilde het zelf aan Monique vertellen zodat ze er niet via de media achter hoefde te komen. "Ik dacht dat ik het allemaal heel goed had gedaan"

Bekijk hierboven het hele interview dat Shownieuws met André Hazes had over zijn liefdesleven

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes blikt terug op mediafiasco met Bridget Maasland: "Ik wilde geen lul lijken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen