Laatste aflevering Broeders in Berlijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Laatste aflevering Broeders in Berlijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Laatste aflevering Broeders in Berlijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van van Broeders in Berlijn bezoeken Maarten en Vincent van Rossem het Holocaustmonument en de East Side Gallery stenen getuigen van de nazi- en de communistische dictatuur. ToekomstHier probeert men het verleden af te sluiten en vooruit te blikken naar de toekomst. De broers verbazen en verwonderen zich over de modernste gebouwen die nu worden gebouwd op de plek waar ooit de Muur stond. SteenrijkDe Van Rossems spreken ook een van de projectontwikkelaars, een voormalig Oost-Duitser en overtuigd communist, die straatarm begon na de hereniging en nu steenrijk is. Staat hij symbool voor de toekomst van Berlijn? CentrumOf begint de toekomst van Berlijn eigenlijk in de jaren twintig van de vorige eeuw, toen de stad het centrum was van wetenschap, cultuur en architectuur? De Van Rossems hebben daar zo hun eigen theorieën over. Precies 30 jaar geleden viel de Berlijnse muur Bekijk deze video » Ook Berlijn(plein)se muur in Utrecht gevallen Bekijk deze video »
Uitzending :
Broeders in Berlijn

In de laatste aflevering van van Broeders in Berlijn bezoeken Maarten en Vincent van Rossem het Holocaustmonument en de East Side Gallery stenen getuigen van de nazi- en de communistische dictatuur.

Toekomst
Hier probeert men het verleden af te sluiten en vooruit te blikken naar de toekomst. De broers verbazen en verwonderen zich over de modernste gebouwen die nu worden gebouwd op de plek waar ooit de Muur stond.

Steenrijk
De Van Rossems spreken ook een van de projectontwikkelaars, een voormalig Oost-Duitser en overtuigd communist, die straatarm begon na de hereniging en nu steenrijk is. Staat hij symbool voor de toekomst van Berlijn?

Centrum
Of begint de toekomst van Berlijn eigenlijk in de jaren twintig van de vorige eeuw, toen de stad het centrum was van wetenschap, cultuur en architectuur? De Van Rossems hebben daar zo hun eigen theorieën over.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Broeders in Berlijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV