Eerste aflevering Dienders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Dienders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Dienders gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe documentaireserie Dienders worden acht jonge agenten in opleiding gevolgd tijdens hun eerste jaar op de politieacademie. De zes afleveringen zijn vanaf vanavond elke donderdag om 21:45 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken via Gids.tv. PraktijkDe agenten-in-opleiding zitten niet alleen in de schoolbanken, maar moeten ook direct de straat op om te laten zien wat ze in de praktijk waard zijn. Zes van hen komen te werken in het zware district Zuid. AgressieDaar is agressie, armoede en huiselijk geweld de standaard en zijn schietpartijen eerder regel dan uitzonderingen zijn. ZoektochtIn de docuserie zie je de agenten zijn hun eerste keer preventief fouilleren en een lange zoektocht naar de moeder van een hopeloos verdwaalde kleuter. Ze worden ook gevolgd in hun dagelijks leven. Bizar: Inbreker valt door het plafond in restaurant Californië Bekijk deze video » Politie in Wales filmt bloedstollende achtervolging Bekijk deze video »
Uitzending :
Dienders

In de nieuwe documentaireserie Dienders worden acht jonge agenten in opleiding gevolgd tijdens hun eerste jaar op de politieacademie. De zes afleveringen zijn vanaf vanavond elke donderdag om 21:45 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken via Gids.tv.

Praktijk
De agenten-in-opleiding zitten niet alleen in de schoolbanken, maar moeten ook direct de straat op om te laten zien wat ze in de praktijk waard zijn. Zes van hen komen te werken in het zware district Zuid.

Agressie
Daar is agressie, armoede en huiselijk geweld de standaard en zijn schietpartijen eerder regel dan uitzonderingen zijn.

Zoektocht
In de docuserie zie je de agenten zijn hun eerste keer preventief fouilleren en een lange zoektocht naar de moeder van een hopeloos verdwaalde kleuter. Ze worden ook gevolgd in hun dagelijks leven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dienders of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV