Ernst Daniël Smid kreeg diagnose Parkinson: "Ik durfde het niet te zeggen"

Ernst Daniël Smid kreeg diagnose Parkinson: "Ik durfde het niet te zeggen"

<em>Ernst Daniël Smid</em> kreeg diagnose Parkinson: &quot;Ik durfde het niet te zeggen&quot; Gisteravond werd er bij Pauw uitgebreid gesproken over de ziekte van Parkinson, en er zaten ook enkele patiënten aan tafel. Bij één van hen viel de mond van veel kijkers open: Ernst Daniël Smid. Hij praat voor het eerst over zijn ziekte: "Ik durfde het niet te zeggen." Rob de NijsSmid zegt dat hij het lang voor zich heeft gehouden, omdat hij niet wilde dat het in de bladen zou verschijnen. Een eerder bezoek aan Pauw, in verband met Stoptober, trok hem echter over de streep. Rob de Nijs, die toen ook aan tafel zat, was destijds net naar buiten gekomen met het nieuws dat hij aan Parkinson leed - en bij Smid lag het op het puntje van zijn tong. Zijn kinderen hebben hem overgehaald om er over te praten. Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Laat op Eén gemist: neuroloog Bas Bloem over Parkinson Bekijk deze video » Rob de Nijs stopt met zingen vanwge Parkinson: 'Nieuwe fase in mijn leven' Bekijk deze video » Vrouw Rob de Nijs schrok van zijn Parkinson-diagnose Bekijk deze video »
Talkshow :
Ernst Daniël Smid kreeg diagnose Parkinson: "Ik durfde het niet te zeggen"

Gisteravond werd er bij Pauw uitgebreid gesproken over de ziekte van Parkinson, en er zaten ook enkele patiënten aan tafel. Bij één van hen viel de mond van veel kijkers open: Ernst Daniël Smid. Hij praat voor het eerst over zijn ziekte: "Ik durfde het niet te zeggen."

Rob de Nijs
Smid zegt dat hij het lang voor zich heeft gehouden, omdat hij niet wilde dat het in de bladen zou verschijnen. Een eerder bezoek aan Pauw, in verband met Stoptober, trok hem echter over de streep. Rob de Nijs, die toen ook aan tafel zat, was destijds net naar buiten gekomen met het nieuws dat hij aan Parkinson leed - en bij Smid lag het op het puntje van zijn tong. Zijn kinderen hebben hem overgehaald om er over te praten.

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ernst Daniël Smid kreeg diagnose Parkinson: "Ik durfde het niet te zeggen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen