Therapie tegen Parkinson helpt Ernst Daniël Smid beter te spreken

Therapie tegen Parkinson helpt Ernst Daniël Smid beter te spreken

Therapie tegen Parkinson helpt <em>Ernst Daniël Smid</em> beter te spreken Ernst Daniël Smid kreeg een tijdje geleden te horen dat hij aan Parkinson lijdt, maar durfde dat nog niet in het openbaar te zeggen. Na een optreden bij Pauw, waar hij niet goed uit zijn woorden kon komen en volgens veel mensen zelfs dronken was, besloot hij in therapie te gaan. Genezing is niet mogelijk, maar behandeling wel, en dat werpt nu al zijn vruchten af. Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Rob de Nijs stopt met zingen vanwge Parkinson: 'Nieuwe fase in mijn leven' Bekijk deze video » Vrouw Rob de Nijs schrok van zijn Parkinson-diagnose Bekijk deze video » Ernst Daniël Smid kreeg diagnose Parkinson: "Ik durfde het niet te zeggen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Therapie tegen Parkinson helpt Ernst Daniël Smid beter te spreken

Ernst Daniël Smid kreeg een tijdje geleden te horen dat hij aan Parkinson lijdt, maar durfde dat nog niet in het openbaar te zeggen. Na een optreden bij Pauw, waar hij niet goed uit zijn woorden kon komen en volgens veel mensen zelfs dronken was, besloot hij in therapie te gaan. Genezing is niet mogelijk, maar behandeling wel, en dat werpt nu al zijn vruchten af.

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Therapie tegen Parkinson helpt Ernst Daniël Smid beter te spreken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV