Gaite Jansen zag op eerste draaidag Peaky Blinders de piemels van haar collega's

Gaite Jansen zag op eerste draaidag Peaky Blinders de piemels van haar collega's

<em>Gaite Jansen</em> zag op eerste draaidag <em>Peaky Blinders</em> de piemels van haar collega's De Nederlandse actrice Gaite Jansen (27) timmert internationaal behoorlijk aan de weg. Ze heeft een rol gekregen in de nieuwe Amerikaanse serie Jett, en speelde zelfs mee in de internationale hitserie Peaky Blinders, en op de eerste draaidag zag ze direct de geslachtsdelen van haar collega's. Gouden KalfJansen, die in de serie een Russische hertogin speelde, werd op de eerste draaidag direct in het diepe gegooid, want ze moet achter de geslachtsdelen van mannen kijken of er tatoeages zaten. Naar eigen zeggen had ze het erg naar haar zin, "maar ik weet niet of het voor de mannen prettig was". Jansen is ook in Nederland al een gerespecteerde actrice, met twee Gouden Kalf-nominaties (voor de films 170 Hz en Knielen op een bed violen). Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Cillian Murphy over zijn heftige personage Tommy Shelby uit Peaky Blinders Bekijk deze video » Peaky Blinders seizoen 5 nu op Netflix: bekijk hier samenvatting eerdere seizoenen Bekijk deze video »
Talkshow :
Gaite Jansen zag op eerste draaidag Peaky Blinders de piemels van haar collega's

De Nederlandse actrice Gaite Jansen (27) timmert internationaal behoorlijk aan de weg. Ze heeft een rol gekregen in de nieuwe Amerikaanse serie Jett, en speelde zelfs mee in de internationale hitserie Peaky Blinders, en op de eerste draaidag zag ze direct de geslachtsdelen van haar collega's.

Gouden Kalf
Jansen, die in de serie een Russische hertogin speelde, werd op de eerste draaidag direct in het diepe gegooid, want ze moet achter de geslachtsdelen van mannen kijken of er tatoeages zaten. Naar eigen zeggen had ze het erg naar haar zin, "maar ik weet niet of het voor de mannen prettig was". Jansen is ook in Nederland al een gerespecteerde actrice, met twee Gouden Kalf-nominaties (voor de films 170 Hz en Knielen op een bed violen).

Bekijk het fragment uit Beau hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gaite Jansen zag op eerste draaidag Peaky Blinders de piemels van haar collega's of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV