John Lewis lanceert weer magische kerstreclame met draakje Edgar

John Lewis lanceert weer magische kerstreclame met draakje Edgar

<em>John Lewis</em> lanceert weer magische kerstreclame met draakje Edgar John Lewis staat bekend om de indrukwekkende kerstreclames die elk jaar worden gelanceerd. Ook dit jaar is het weer raak en weet het warenhuis de harten van de kijkers te stelen. Draakje EdgarDit jaar speelt draakje Edgar de hoofdrol in de commercial. Zijn vuurspuwende kwaliteiten gaan niet goed samen met Kerst en hij verpest dan ook een en ander door bijvoorbeeld een sneeuwpop te laten smelten en de kerstboom in de fik te steken. Hij dreigt Kerst te bederven en verstopt zich. Gelukkig vindt Edgar uiteindelijk met zijn vriendinnetje Ava een manier om zijn plekje te vinden in de kerstsfeer. Bastille verzorgt muziekTijdens de reclame is het nummer Can't Fight This Feeling te horen, deze keer wordt het vertolkt door de Britse band Bastille. Voor de kerstreclame werkte John Lewis samen met Waitrose & Partners. Bekijk de kerstreclame van 2019 van John Lewis in de video hierboven. Patty Brard bereidt zich op Ibiza voor op Kerst: "Haardhout is weer op z'n plek" Bekijk deze video » Feelgood-serie Kerst bij Koosje met Katja Schuurman nu te zien bij Videoland Bekijk deze video »
TV :
John Lewis lanceert weer magische kerstreclame met draakje Edgar

John Lewis staat bekend om de indrukwekkende kerstreclames die elk jaar worden gelanceerd. Ook dit jaar is het weer raak en weet het warenhuis de harten van de kijkers te stelen.

Draakje Edgar
Dit jaar speelt draakje Edgar de hoofdrol in de commercial. Zijn vuurspuwende kwaliteiten gaan niet goed samen met Kerst en hij verpest dan ook een en ander door bijvoorbeeld een sneeuwpop te laten smelten en de kerstboom in de fik te steken. Hij dreigt Kerst te bederven en verstopt zich. Gelukkig vindt Edgar uiteindelijk met zijn vriendinnetje Ava een manier om zijn plekje te vinden in de kerstsfeer.

Bastille verzorgt muziek
Tijdens de reclame is het nummer Can't Fight This Feeling te horen, deze keer wordt het vertolkt door de Britse band Bastille. Voor de kerstreclame werkte John Lewis samen met Waitrose & Partners.

Bekijk de kerstreclame van 2019 van John Lewis in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John Lewis lanceert weer magische kerstreclame met draakje Edgar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV