Rooijakkers Over De Vloer: Topchef Sergio Herman zou iemand ontslaan om ‘snotje’

Rooijakkers Over De Vloer: Topchef Sergio Herman zou iemand ontslaan om ‘snotje’

<em>Rooijakkers Over De Vloer</em>: Topchef Sergio Herman zou iemand ontslaan om ‘snotje’ Art Rooijakkers gaat met topchef Sergio Herman naar een koffietent en krijgt daar een onaangename verrassing op zijn bord: een snotje. “Dat zou er bij mij never nooit in komen”, aldus Herman in de video hierboven. “Daar zou ik iemand voor ontslaan.” Bekijk het hele fragment van het snotje in Rooijakkers Over De Vloer in de video hierboven. Rooijakkers Over De Vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt iedere aflevering van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv. Art Rooijakkers krijgt het Hans Klok-treatment in Rooijakkers over de vloer: "Het zit goed" Bekijk deze video » Vriendin vond Simon Keizer een ‘glibber’ met altijd dezelfde versierpoging Bekijk deze video »
TV :
Rooijakkers Over De Vloer: Topchef Sergio Herman zou iemand ontslaan om ‘snotje’

Art Rooijakkers gaat met topchef Sergio Herman naar een koffietent en krijgt daar een onaangename verrassing op zijn bord: een snotje. “Dat zou er bij mij never nooit in komen”, aldus Herman in de video hierboven. “Daar zou ik iemand voor ontslaan.”

Bekijk het hele fragment van het snotje in Rooijakkers Over De Vloer in de video hierboven.

Rooijakkers Over De Vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt iedere aflevering van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers Over De Vloer: Topchef Sergio Herman zou iemand ontslaan om ‘snotje’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV