Olcay Gulsen was woedend op Bridget Maasland om relatie met André Hazes

Olcay Gulsen was woedend op Bridget Maasland om relatie met André Hazes

<em>Olcay Gulsen</em> was woedend op <em>Bridget Maasland</em> om relatie met <em>André Hazes</em> Olcay Gulsen heeft een belangrijke les geleerd dankzij de relatie die Bridget Maasland is aangegaan met André Hazes. De presentatrice reageerde in eerste instantie woest toen ze geruchten hoorde over hun liefde. ‘Enorm gefrustreerd’“Ik werd woedend. Ik was zo boos. Ik was zo enorm gefrustreerd”, vertelt Olcay bij Ladies Night. “Ik wilde haar veroordelen. Maar toen dacht ik bij mezelf: wat ben ik een slechterik. Ze is een vriendin van mij. Waarom vraag ik niet aan haar: hoe gaat het met je?” Olcay bood excuses aanOlcay heeft haar excuses aangeboden aan Bridget omdat ze oordeelde zonder het echte verhaal te kennen. “Ik heb haar vaak huilend aan de telefoon gehad. Dit raakt haar. Monique heb ik gesproken”, aldus Gulsen. “Dit is een ramp, dit is vreselijk. Dat wil je voor niemand.” Bekijk het hele verhaal van Olcay Gulsen over de relatie van Bridget Maasland en André Hazes in de video hierboven. André Hazes en Bridget Maasland vastgelegd door paparazzi Bekijk deze video » André Hazes blikt terug op mediafiasco met Bridget Maasland: "Ik wilde geen lul lijken" Bekijk deze video »
Talkshow :
Olcay Gulsen was woedend op Bridget Maasland om relatie met André Hazes

Olcay Gulsen heeft een belangrijke les geleerd dankzij de relatie die Bridget Maasland is aangegaan met André Hazes. De presentatrice reageerde in eerste instantie woest toen ze geruchten hoorde over hun liefde.

‘Enorm gefrustreerd’
“Ik werd woedend. Ik was zo boos. Ik was zo enorm gefrustreerd”, vertelt Olcay bij Ladies Night. “Ik wilde haar veroordelen. Maar toen dacht ik bij mezelf: wat ben ik een slechterik. Ze is een vriendin van mij. Waarom vraag ik niet aan haar: hoe gaat het met je?”

Olcay bood excuses aan
Olcay heeft haar excuses aangeboden aan Bridget omdat ze oordeelde zonder het echte verhaal te kennen. “Ik heb haar vaak huilend aan de telefoon gehad. Dit raakt haar. Monique heb ik gesproken”, aldus Gulsen. “Dit is een ramp, dit is vreselijk. Dat wil je voor niemand.”

Bekijk het hele verhaal van Olcay Gulsen over de relatie van Bridget Maasland en André Hazes in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Olcay Gulsen was woedend op Bridget Maasland om relatie met André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen