Thierry Baudet: ‘Stikstof is een verzonnen probleem!’

Thierry Baudet: ‘Stikstof is een verzonnen probleem!’

<em>Thierry Baudet</em>: ‘Stikstof is een verzonnen probleem!’ Thierry Baudet is er niet blij mee dat premier Mark Rutte onder meer de snelheid op autosnelwegen verlaagt om de stikstofcrisis aan te pakken. Sterker nog, volgens Baudet is er helemaal geen stikstofcrisis. “Dit is de kern van wat ik elke keer probeer duidelijk te maken. Dit is een verzonnen probleem!” ‘Wij zijn verstandiger’Stikstof is volgens de Forum Voor Democratie-leider helemaal niet slecht voor de natuur. “Het zorgt alleen op bepaalde plekken voor andere soorten gewassen.” De grote vraag blijft dan waarom alleen Baudet deze ‘waarheid’ kent. “Ik denk dat wij wat verstandiger, redelijker en wat rationeler zijn dan de meeste mensen in de politiek.” Bekijk het hele interview met Thierry Baudet bij Goedemorgen Nederland in de video hierboven. Thierry Baudet: "Er is geen enkel excuus om stikstofbeleid niet onmiddellijk in te trekken" Bekijk deze video » Thierry Baudet haalt uit naar leraren: "Er moet een cultuuromslag plaatsvinden" Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet: ‘Stikstof is een verzonnen probleem!’

Thierry Baudet is er niet blij mee dat premier Mark Rutte onder meer de snelheid op autosnelwegen verlaagt om de stikstofcrisis aan te pakken. Sterker nog, volgens Baudet is er helemaal geen stikstofcrisis. “Dit is de kern van wat ik elke keer probeer duidelijk te maken. Dit is een verzonnen probleem!”

‘Wij zijn verstandiger’
Stikstof is volgens de Forum Voor Democratie-leider helemaal niet slecht voor de natuur. “Het zorgt alleen op bepaalde plekken voor andere soorten gewassen.” De grote vraag blijft dan waarom alleen Baudet deze ‘waarheid’ kent. “Ik denk dat wij wat verstandiger, redelijker en wat rationeler zijn dan de meeste mensen in de politiek.”

Bekijk het hele interview met Thierry Baudet bij Goedemorgen Nederland in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet: ‘Stikstof is een verzonnen probleem!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV