Voorbeschouwing Noord-Ierland - Nederland: "In thuiswedstrijden gaan ze als gekken"

Voorbeschouwing Noord-Ierland - Nederland: "In thuiswedstrijden gaan ze als gekken"

Voorbeschouwing <em>Noord-Ierland - Nederland</em>: &quot;In thuiswedstrijden gaan ze als gekken&quot; Komende zaterdag staat de wedstrijd Noord-Ierland - Nederland op het programma in de EK kwalificatie, en het begint er sterk op te lijken dat Nederland volgend jaar eindelijk weer op een eindtoernooi aanwezig zal zijn. Dat wordt echter geen makkelijke klus: "In de thuiswedstrijden gaan die Noord-Ieren als gekken." GewaarschuwdVolgens verslaggever Sjoerd Mossou hebben ze dat ook tegen Duitsland laten zien, en Nederland is dus gewaarschuwd - zeker na de lastige thuiswedstrijd in De Kuip, die in de slotfase ternauwernood met 3-1 werd gewonnen. Mossou is er echter van overtuigd dat het Nederlands elftal het EK gaat halen. Ze hebben nog één puntje nodig, en daarvoor hebben ze ook de wedstrijd tegen Estland nog, die dinsdag wordt gespeeld. De wedstrijd Noord-Ierland - Nederland is op zaterdag 16 november om 20.45 uur te zien op NPO 3. Bekijk de voorbeschouwing op de wedstrijd hierboven. Samenvatting Nederland - Noord Ierland (EK kwalificatie mannen) Bekijk deze video » Samenvatting Wit Rusland - Nederland (EK kwalificatie mannen) Bekijk deze video »
Voetbal :
Voorbeschouwing Noord-Ierland - Nederland: "In thuiswedstrijden gaan ze als gekken"

Komende zaterdag staat de wedstrijd Noord-Ierland - Nederland op het programma in de EK kwalificatie, en het begint er sterk op te lijken dat Nederland volgend jaar eindelijk weer op een eindtoernooi aanwezig zal zijn. Dat wordt echter geen makkelijke klus: "In de thuiswedstrijden gaan die Noord-Ieren als gekken."

Gewaarschuwd
Volgens verslaggever Sjoerd Mossou hebben ze dat ook tegen Duitsland laten zien, en Nederland is dus gewaarschuwd - zeker na de lastige thuiswedstrijd in De Kuip, die in de slotfase ternauwernood met 3-1 werd gewonnen. Mossou is er echter van overtuigd dat het Nederlands elftal het EK gaat halen. Ze hebben nog één puntje nodig, en daarvoor hebben ze ook de wedstrijd tegen Estland nog, die dinsdag wordt gespeeld.

De wedstrijd Noord-Ierland - Nederland is op zaterdag 16 november om 20.45 uur te zien op NPO 3. Bekijk de voorbeschouwing op de wedstrijd hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing Noord-Ierland - Nederland: "In thuiswedstrijden gaan ze als gekken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen