Ray Romano (The Irishman): "Ik ben best dom, mijn succes past niet bij mijn domheid"

Ray Romano (The Irishman): "Ik ben best dom, mijn succes past niet bij mijn domheid"

Ray Romano (<em>The Irishman</em>): &quot;Ik ben best dom, mijn succes past niet bij mijn domheid&quot; Ray Romano is een populaire acteur en stand-upcomedian in de Verenigde Staten, en hij werkte voor The Irishman zelfs samen met de grootste namen uit de filmwereld. Dat verbaast hem behoorlijk: "Ik ben best dom, de hoeveelheid succes die ik heb past niet bij mijn domheid." De Niro, Pacino, Pesci, ScorseseThe Irishman is één van de films waar filmliefhebbers al jaren naar uitkijken. De film is geregisseerd door levende legende Martin Scorsese en bevat hoofdrollen van Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci, maar ook bijrollen van Harvey Keitel en Oscarwinnares Anna Paquin. Romano heeft echter ook over genoeg andere zaken dan de film wat te melden; social media bijvoorbeeld. "Mensen zijn geobsedeerd door hun 'followers'. Jezus had twaalf 'followers', en dat was genoeg!" The Irishman is vanaf 27 november te zien op Netflix. Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met Ray Romano hierboven. Bekijk eerste trailer Netflix-film The Irishman van Martin Scorsese Bekijk deze video » Scorsese's The Irishman duurste film ooit voor Netflix Bekijk deze video » Regisseur Martin Scorsese over The Irishman: "Al Pacino was niet te stoppen!" Bekijk deze video » Sneak preview The Irishman: Robert De Niro en Al Pacino in actie Bekijk deze video »
Entertainment :
Ray Romano (The Irishman): "Ik ben best dom, mijn succes past niet bij mijn domheid"

Ray Romano is een populaire acteur en stand-upcomedian in de Verenigde Staten, en hij werkte voor The Irishman zelfs samen met de grootste namen uit de filmwereld. Dat verbaast hem behoorlijk: "Ik ben best dom, de hoeveelheid succes die ik heb past niet bij mijn domheid."

De Niro, Pacino, Pesci, Scorsese
The Irishman is één van de films waar filmliefhebbers al jaren naar uitkijken. De film is geregisseerd door levende legende Martin Scorsese en bevat hoofdrollen van Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci, maar ook bijrollen van Harvey Keitel en Oscarwinnares Anna Paquin. Romano heeft echter ook over genoeg andere zaken dan de film wat te melden; social media bijvoorbeeld. "Mensen zijn geobsedeerd door hun 'followers'. Jezus had twaalf 'followers', en dat was genoeg!"

The Irishman is vanaf 27 november te zien op Netflix. Bekijk het interview van Jimmy Kimmel met Ray Romano hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ray Romano (The Irishman): "Ik ben best dom, mijn succes past niet bij mijn domheid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV