Het Perfecte Plaatje gemist? Helga van Leur vliegt er samen met vogel Nala uit

Het Perfecte Plaatje gemist? Helga van Leur vliegt er samen met vogel Nala uit

<em>Het Perfecte Plaatje</em> gemist? Helga van Leur vliegt er samen met vogel Nala uit In de aflevering van woensdag 13 november ging het er serieus aan toe tijdens het fotograferen van de dieren. Deelnemer Kees Tol vindt het maar niets om een kip vast te leggen op beeld. Hij eet 'm liever op: "Een kip ja, ik heb het liever op mijn bord met een beetje piri piri of satésaus." "Nala en ik hadden een klik"Het Perfecte Plaatje-deelneemster Helga van Leur vond de dieren-opdracht daarentegen superleuk: "Nala en ik hadden een klik. Je jury dacht er helaas anders over en samen vliegen we eruit. That’s life", schrijft Helga bij onderstaande foto op Instagram. Bekijk een fragment van Het Perfecte Plaatje (13 november) hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Kees Tol laat naaktmodel schreeuwen alsof hij ‘zijn puddingbuks leegt’ in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Jamie Westland wil snor maken van okselhaar Bekijk deze video » Froukje de Both krijgt een hyperventilatie in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje gemist? Helga van Leur vliegt er samen met vogel Nala uit

In de aflevering van woensdag 13 november ging het er serieus aan toe tijdens het fotograferen van de dieren. Deelnemer Kees Tol vindt het maar niets om een kip vast te leggen op beeld. Hij eet 'm liever op: "Een kip ja, ik heb het liever op mijn bord met een beetje piri piri of satésaus."

"Nala en ik hadden een klik"
Het Perfecte Plaatje-deelneemster Helga van Leur vond de dieren-opdracht daarentegen superleuk: "Nala en ik hadden een klik. Je jury dacht er helaas anders over en samen vliegen we eruit. That’s life", schrijft Helga bij onderstaande foto op Instagram.

Bekijk een fragment van Het Perfecte Plaatje (13 november) hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje gemist? Helga van Leur vliegt er samen met vogel Nala uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV