Marieke Elsinga is ervan overtuigd dat kat Kiki haar leven zou kunnen redden

Marieke Elsinga is ervan overtuigd dat kat Kiki haar leven zou kunnen redden

<em>Marieke Elsinga</em> is ervan overtuigd dat kat Kiki haar leven zou kunnen redden Marieke Elsinga is er heilig van overtuigd dat ze een sterke vriendschap heeft opgebouwd met haar kat Kiki, ook al noemt haar Q Music-collega Anne-Marie Rozing de poes ‘hartstikke gestoord. “Ik denk dat het zelfs zo zou kunnen zijn dat als mij thuis iets overkomt, dat ze zo hard gaat miauwen dat de onderbuurman gealarmeerd wordt en denkt: er is iets met Marieke aan de hand”, aldus Marieke. Bekijk het verhaal van Marieke over haar kat Kiki in de video hierboven. Marieke Elsinga probeert kolfapparaat: "Mijn tepel werd vacuüm gezogen" Bekijk deze video » Mattie Valk krenkt Marieke Elsinga met uitlating over haar gewicht Bekijk deze video »
Entertainment :
Marieke Elsinga is ervan overtuigd dat kat Kiki haar leven zou kunnen redden

Marieke Elsinga is er heilig van overtuigd dat ze een sterke vriendschap heeft opgebouwd met haar kat Kiki, ook al noemt haar Q Music-collega Anne-Marie Rozing de poes ‘hartstikke gestoord. “Ik denk dat het zelfs zo zou kunnen zijn dat als mij thuis iets overkomt, dat ze zo hard gaat miauwen dat de onderbuurman gealarmeerd wordt en denkt: er is iets met Marieke aan de hand”, aldus Marieke.

Bekijk het verhaal van Marieke over haar kat Kiki in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga is ervan overtuigd dat kat Kiki haar leven zou kunnen redden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen