Familie Meiland brengt eigen ‘wijnen, wijnen, wijnen’ op de markt

Familie Meiland brengt eigen ‘wijnen, wijnen, wijnen’ op de markt

Familie <em>Meiland</em> brengt eigen ‘wijnen, wijnen, wijnen’ op de markt “Wijnen, wijnen, wijnen!”, is inmiddels een beroemde uitspraak van de familie Meiland. Het was dan ook slechts een kwestie van tijd voor Martien Meiland en zijn gezin eigen wijn op de markt brengen. Nog veel meer wijnenMartien vertelt dat ze Chateau Meiland graag willen overbrengen naar Nederland. Daarom hebben ze bij een wijnboer drie favoriete huiswijnen geselecteerd: een fruitige Merlot, een sprankelende Chardonnay en een frisse Rosé. Deze wijnen zijn vanaf 6 december te koop en krijgen de naam La Famille Meiland. “Wij gaan de hele maand december natuurlijk wijnen, wijnen, wijnen! Nog veel meer dan dat we al deden”, belooft de realityster. Bekijk de aankondiging van Martien Meiland over zijn eigen wijn in de video hierboven. Cash or Trash vooruitblik: Martien Meiland geshockeerd door een klapstoel Bekijk deze video » Maxime Meiland plaagt haar vader: "Dit is de reden waarom hij zoveel rimpels heeft" Bekijk deze video »
TV :
Familie Meiland brengt eigen ‘wijnen, wijnen, wijnen’ op de markt

“Wijnen, wijnen, wijnen!”, is inmiddels een beroemde uitspraak van de familie Meiland. Het was dan ook slechts een kwestie van tijd voor Martien Meiland en zijn gezin eigen wijn op de markt brengen.

Nog veel meer wijnen
Martien vertelt dat ze Chateau Meiland graag willen overbrengen naar Nederland. Daarom hebben ze bij een wijnboer drie favoriete huiswijnen geselecteerd: een fruitige Merlot, een sprankelende Chardonnay en een frisse Rosé. Deze wijnen zijn vanaf 6 december te koop en krijgen de naam La Famille Meiland. “Wij gaan de hele maand december natuurlijk wijnen, wijnen, wijnen! Nog veel meer dan dat we al deden”, belooft de realityster.

Bekijk de aankondiging van Martien Meiland over zijn eigen wijn in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Meiland brengt eigen ‘wijnen, wijnen, wijnen’ op de markt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen