Chantal Janzen heeft brok in haar keel tijdens repetities in de Ziggo Dome

Chantal Janzen heeft brok in haar keel tijdens repetities in de Ziggo Dome

<em>Chantal Janzen</em> heeft <em>brok in haar keel</em> tijdens repetities in de <em>Ziggo Dome</em> Chantal Janzen deelt donderdagochtend in een Instagram Story dat ze onwijs veel zin heeft in komend weekend. Vrijdag 15 november en zaterdag 16 november geeft Chantal namelijk haar grootste pyjamaparty in de Ziggo Dome: "Ik ben vandaag voor het eerst in de Ziggo Dome, ik kan nog niets laten zien, maar er is wel al muziek. Het vloog me wel een beetje naar de keel. Het is hartstikke spannend, maar ik heb er onwijs veel zin in, en ik heb er heel veel zin in om jullie aankomend weekend te zien", aldus trotse Chantal Janzen op haar Instagram pagina. Repetities Chantals Pyjama Party in volle gang met Glennis Grace en Maan Bekijk deze video » Chantal Janzen draagt drie verschillende pyjama's op pyjamafeest in Ziggo Dome Bekijk deze video » Chantal Janzen deelt grappig avondritueel van kinderen Bekijk deze video »
Amusement :
Chantal Janzen heeft brok in haar keel tijdens repetities in de Ziggo Dome

Chantal Janzen deelt donderdagochtend in een Instagram Story dat ze onwijs veel zin heeft in komend weekend.

Vrijdag 15 november en zaterdag 16 november geeft Chantal namelijk haar grootste pyjamaparty in de Ziggo Dome: "Ik ben vandaag voor het eerst in de Ziggo Dome, ik kan nog niets laten zien, maar er is wel al muziek. Het vloog me wel een beetje naar de keel. Het is hartstikke spannend, maar ik heb er onwijs veel zin in, en ik heb er heel veel zin in om jullie aankomend weekend te zien", aldus trotse Chantal Janzen op haar Instagram pagina.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen heeft brok in haar keel tijdens repetities in de Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen