‘Eerlijk mens’ Connie Witteman in rechtszaal tegenover ex Eugène van Dun

‘Eerlijk mens’ Connie Witteman in rechtszaal tegenover ex Eugène van Dun

‘Eerlijk mens’ <em>Connie Witteman</em> in rechtszaal tegenover ex <em>Eugène van Dun</em> Connie Witteman staat donderdag tegenover haar ex Eugène van Dun in de rechtszaal. De twee verbraken vorig jaar hun verloving en gingen met ruzie uit elkaar. De onenigheid over geld wordt nu uitgevochten in de rechtszaal. 'Niet gezellig'Witteman vindt het ‘niet gezellig’ om naar de rechter te gaan, maar ze heeft goed geslapen. “Ik heb me niet voorbereid, dat heeft mijn advocaat gedaan”, laat de diva weten. “Ik hoef me niet voor te bereiden, ik ben een open boek en een eerlijk mens. Ik eis alleen mijn lening op, that's it.” Bekijk het interview met Connie Witteman in de video hierboven. Connie Witteman: "Mijn ex Eugène eist de helft van mijn vermogen" Bekijk deze video » Connie Witteman met haarrollers over straat: "Niet filmen hoor" Bekijk deze video »
Entertainment :
‘Eerlijk mens’ Connie Witteman in rechtszaal tegenover ex Eugène van Dun

Connie Witteman staat donderdag tegenover haar ex Eugène van Dun in de rechtszaal. De twee verbraken vorig jaar hun verloving en gingen met ruzie uit elkaar. De onenigheid over geld wordt nu uitgevochten in de rechtszaal.

'Niet gezellig'
Witteman vindt het ‘niet gezellig’ om naar de rechter te gaan, maar ze heeft goed geslapen. “Ik heb me niet voorbereid, dat heeft mijn advocaat gedaan”, laat de diva weten. “Ik hoef me niet voor te bereiden, ik ben een open boek en een eerlijk mens. Ik eis alleen mijn lening op, that's it.”

Bekijk het interview met Connie Witteman in de video hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Rijdende Rechter
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ‘Eerlijk mens’ Connie Witteman in rechtszaal tegenover ex Eugène van Dun of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV