Nance Coolen gaat weer optreden als Twenty 4 Seven

Nance Coolen gaat weer optreden als Twenty 4 Seven

<em>Nance Coolen</em> gaat weer optreden als <em>Twenty 4 Seven</em> Nance Coolen gaat weer aan de slag als zangeres van Twenty 4 Seven. De presentatrice brak in de jaren ’90 internationaal door met de dancegroep, die onder meer een hit scoorde met Slave To The Music. Nance miste de fansNance gaat samen met Jacks & Hanks optreden als Twenty 4 Seven ft. Nance, Jacks & Hanks. "Ondanks dat ik na mijn vertrek bij Twenty 4 Seven nog vaak genoeg op de bühne heb gestaan, miste ik wel de fans en het publiek die speciaal voor Twenty 4 Seven naar de shows kwamen”, laat Nance weten in een verklaring. “Ook zag ik mijn collega’s optreden op 90's festivals en ik heb altijd gedacht dat ik daar ook graag weer eens zou willen staan." Internationale optredens vanaf maart 2020Nance trad tussen 1989 en 1996 op met Twenty 4 Seven en scoorde over de hele wereld hits met nummers als Slave To The Music, I Can't Stand It, Is It Love en Take Me Away. Twenty 4 Seven gaat vanaf maart 2020 over de hele wereld optreden. Bekijk de hit Slave To The Music van Twenty 4 Seven in de video hierboven. Nance lacht om Drunk History: 'Ik had het gewoon niet moeten doen' Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Terug naar de magie van de Eurodance Bekijk deze video »
Muziek :
Nance Coolen gaat weer optreden als Twenty 4 Seven

Nance Coolen gaat weer aan de slag als zangeres van Twenty 4 Seven. De presentatrice brak in de jaren ’90 internationaal door met de dancegroep, die onder meer een hit scoorde met Slave To The Music.

Nance miste de fans
Nance gaat samen met Jacks & Hanks optreden als Twenty 4 Seven ft. Nance, Jacks & Hanks. "Ondanks dat ik na mijn vertrek bij Twenty 4 Seven nog vaak genoeg op de bühne heb gestaan, miste ik wel de fans en het publiek die speciaal voor Twenty 4 Seven naar de shows kwamen”, laat Nance weten in een verklaring. “Ook zag ik mijn collega’s optreden op 90's festivals en ik heb altijd gedacht dat ik daar ook graag weer eens zou willen staan."

Internationale optredens vanaf maart 2020
Nance trad tussen 1989 en 1996 op met Twenty 4 Seven en scoorde over de hele wereld hits met nummers als Slave To The Music, I Can't Stand It, Is It Love en Take Me Away. Twenty 4 Seven gaat vanaf maart 2020 over de hele wereld optreden.

Bekijk de hit Slave To The Music van Twenty 4 Seven in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nance Coolen gaat weer optreden als Twenty 4 Seven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen