Schokkende beelden verhoor verdachte Tinder-moord: ‘Toen heb ik haar in de koffer gestopt’

Schokkende beelden verhoor verdachte Tinder-moord: ‘Toen heb ik haar in de koffer gestopt’

Schokkende beelden verhoor verdachte <em>Tinder-moord</em>: ‘Toen heb ik haar in de koffer gestopt’ Er zijn beelden vrijgekomen van het verhoor van de man die verdacht wordt van de Tinder-moord. De Britse backpacker Grace Millane werd vorig jaar dood gevonden in Nieuw-Zeeland. Verdachte stopte Grace in koffer in huurautoDe 27-jarige man werd opgepakt nadat de twee een date hadden geregeld via Tinder, met uiteindelijk een dodelijke afloop. In het verhoor doet de man uit de doeken hoe hij haar dood vond en in eerste instantie veel pillen innam. Vervolgens kocht hij een koffer. “Toen ik heb ik haar in de koffer gestopt”, huilt de man, die de koffer met een bagagekar vanuit de hotelkamer naar beneden bracht. “Daarna heb ik haar achterin de huurauto gedaan.” Bekijk beelden van het verhoor van de verdachte van de Tinder-moord in de video hierboven. Camerabeelden in onderzoek moord Kelvin Maynard in Amsterdam Bekijk deze video » Brabantse drugsbaas Martien R. en zoon opgepakt in woonwagenpark in Oss Bekijk deze video »
Misdaad :
Schokkende beelden verhoor verdachte Tinder-moord: ‘Toen heb ik haar in de koffer gestopt’

Er zijn beelden vrijgekomen van het verhoor van de man die verdacht wordt van de Tinder-moord. De Britse backpacker Grace Millane werd vorig jaar dood gevonden in Nieuw-Zeeland.

Verdachte stopte Grace in koffer in huurauto
De 27-jarige man werd opgepakt nadat de twee een date hadden geregeld via Tinder, met uiteindelijk een dodelijke afloop. In het verhoor doet de man uit de doeken hoe hij haar dood vond en in eerste instantie veel pillen innam. Vervolgens kocht hij een koffer. “Toen ik heb ik haar in de koffer gestopt”, huilt de man, die de koffer met een bagagekar vanuit de hotelkamer naar beneden bracht. “Daarna heb ik haar achterin de huurauto gedaan.”

Bekijk beelden van het verhoor van de verdachte van de Tinder-moord in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden verhoor verdachte Tinder-moord: ‘Toen heb ik haar in de koffer gestopt’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen