Jandino Asporaat zingt duet met zijn hond: "Hij is te boeken voor feestjes"

Jandino Asporaat zingt duet met zijn hond: "Hij is te boeken voor feestjes"

<em>Jandino Asporaat</em> zingt duet met zijn hond: &quot;Hij is te boeken voor feestjes&quot; Jandino plaatst donderdag een video op zijn Instagram pagina waarin hondje Zion de sterren van de hemel zingt. De comedian schrikt van het geluid dat uit de kleine viervoeter komt en schrijft bij de video: "Deze hond heeft nul komma nul RESPECT!!! Hij is tevens ook te boeken voor feestjes en crematie’s. P.s: sorry dat ik niet meteen wist wat het was. Zion is namelijk van onze kinderen. Ik ben alleen verantwoordelijk voor zijn kosten", grapt de presentator. Bekijk hierboven de Instagram video waarin Jandino samen met zijn hond een duet zingt. Jandino Asporaat gaat los in zijn kleedkamer Bekijk deze video » Jandino kan niet wachten tot het I Love Urban festival: "Mooiste feest van het jaar" Bekijk deze video » Jandino beloont dochter op schoolplein: "Dat was best heftig voor een kind van 5" Bekijk deze video »
Amusement :
Jandino Asporaat zingt duet met zijn hond: "Hij is te boeken voor feestjes"

Jandino plaatst donderdag een video op zijn Instagram pagina waarin hondje Zion de sterren van de hemel zingt.

De comedian schrikt van het geluid dat uit de kleine viervoeter komt en schrijft bij de video: "Deze hond heeft nul komma nul RESPECT!!! Hij is tevens ook te boeken voor feestjes en crematie’s. P.s: sorry dat ik niet meteen wist wat het was. Zion is namelijk van onze kinderen. Ik ben alleen verantwoordelijk voor zijn kosten", grapt de presentator.

Bekijk hierboven de Instagram video waarin Jandino samen met zijn hond een duet zingt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jandino Asporaat zingt duet met zijn hond: "Hij is te boeken voor feestjes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen