The Roast of Ali B.: Marco Borsato is "een vuile pizzabakker die niet kan zingen"

The Roast of Ali B.: Marco Borsato is "een vuile pizzabakker die niet kan zingen"

<em>The Roast of Ali B.</em>: Marco Borsato is &quot;een vuile pizzabakker die niet kan zingen&quot; De Comedy Central Roast of Ali B. komt steeds dichterbij, en in de aanloop daar naartoe onthult de zender een aantal fragmenten uit het dagboek van de knuffel-Marokkaan. Bijvoorbeeld uit het jaar 2004, toen hij een nummer 1-hit scoorde met Marco Borsato met het nummer 'Wat zou je doen': "Eindelijk mijn welverdiende nummer 1. Helaas wel met die vuile pizzabakker die niet kan zingen." De Comedy Central Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Bekijk het fragment uit het dagboek van Ali B. hierboven. Anouk doet niet mee aan Roast of Ali B. Bekijk deze video » Ali B heeft zin in The Roast: "Het kan me niet hard genoeg zijn!" Bekijk deze video » Comedy Central Roast of Ali B: "The Voice is een kutshow" Bekijk deze video »
Humor :
The Roast of Ali B.: Marco Borsato is "een vuile pizzabakker die niet kan zingen"

De Comedy Central Roast of Ali B. komt steeds dichterbij, en in de aanloop daar naartoe onthult de zender een aantal fragmenten uit het dagboek van de knuffel-Marokkaan. Bijvoorbeeld uit het jaar 2004, toen hij een nummer 1-hit scoorde met Marco Borsato met het nummer 'Wat zou je doen': "Eindelijk mijn welverdiende nummer 1. Helaas wel met die vuile pizzabakker die niet kan zingen."

De Comedy Central Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Bekijk het fragment uit het dagboek van Ali B. hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Roast of Ali B.: Marco Borsato is "een vuile pizzabakker die niet kan zingen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen