Eerste zittingsdag moordzaak Hümeyra: "Een hele zware dag voor de familie"

Eerste zittingsdag moordzaak Hümeyra: "Een hele zware dag voor de familie"

Eerste zittingsdag moordzaak <em>Hümeyra</em>: &quot;Een hele zware dag voor de familie&quot; Vandaag was de eerste zittingsdag in de moordzaak van Hümeyra, het 16-jarige meisje dat vorig jaar december in het fietsenhok bij haar school werd doodgeschoten. De hoofdverdachte is Bekir E., maar de confrontatie met hem zorgde voor "een hele zware dag voor de familie". StrafeisDat zegt advocaat Nelleke Stolk, die de familie vertegenwoordigt. "Naarmate de zitting vordert, zie je dat het steeds slechter met de familie gaat," vertelt ze. Toch is het fijn dat de eerste dag achter de rug is, en waarschijnlijk wordt snel meer duidelijk in de zaak: morgen (vrijdag 15 november) wordt de strafeis van het Openbaar MInisterie al verwacht. Bekijk in de video hierboven de uitleg van advocaat Nelleke Stolk over de moordzaak van Hümeyra. Dood van Hümeyra kwam deels door slecht optreden van politie en OM Bekijk deze video » Moord op 16-jarige Hümeyra had voorkomen kunnen worden Bekijk deze video » Rapport over de moord op Humeyra is vernietigend Bekijk deze video »
Misdaad :
Eerste zittingsdag moordzaak Hümeyra: "Een hele zware dag voor de familie"

Vandaag was de eerste zittingsdag in de moordzaak van Hümeyra, het 16-jarige meisje dat vorig jaar december in het fietsenhok bij haar school werd doodgeschoten. De hoofdverdachte is Bekir E., maar de confrontatie met hem zorgde voor "een hele zware dag voor de familie".

Strafeis
Dat zegt advocaat Nelleke Stolk, die de familie vertegenwoordigt. "Naarmate de zitting vordert, zie je dat het steeds slechter met de familie gaat," vertelt ze. Toch is het fijn dat de eerste dag achter de rug is, en waarschijnlijk wordt snel meer duidelijk in de zaak: morgen (vrijdag 15 november) wordt de strafeis van het Openbaar MInisterie al verwacht.

Bekijk in de video hierboven de uitleg van advocaat Nelleke Stolk over de moordzaak van Hümeyra.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste zittingsdag moordzaak Hümeyra: "Een hele zware dag voor de familie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen