Deelnemers-Praat Nederlands met me praten over koetjes en kalfjes

Deelnemers-Praat Nederlands met me praten over koetjes en kalfjes

Deelnemers-<em>Praat Nederlands met me</em> praten over koetjes en kalfjes In Praat Nederlands met me hebben de kandidaten van het spelprogramma het over het melken van een koe, er wordt verschillend op gereageerd: "Het is niet mijn ding ouwe". Maar een ding is zeker, er wordt wat afgelachen tijdens de uitzending van vanavond (14 november). De hele uitzending van Praat Nederlands Met Me is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL4. Katja Schuurman maakt seksistische opmerking in Praat Nederlands Met Me Bekijk deze video » Praat Nederlands Met Me vooruitblik: Martijn Koning was voor André Hazes kort met Bridget Maasland Bekijk deze video »
Amusement :
Deelnemers-Praat Nederlands met me praten over koetjes en kalfjes

In Praat Nederlands met me hebben de kandidaten van het spelprogramma het over het melken van een koe, er wordt verschillend op gereageerd: "Het is niet mijn ding ouwe". Maar een ding is zeker, er wordt wat afgelachen tijdens de uitzending van vanavond (14 november).

De hele uitzending van Praat Nederlands Met Me is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deelnemers-Praat Nederlands met me praten over koetjes en kalfjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen