Frank en Rogier (Paleis voor een prikkie): "Veel mensen denken dat ze het zelf kunnen"

Frank en Rogier (Paleis voor een prikkie): "Veel mensen denken dat ze het zelf kunnen"

Frank en Rogier (<em>Paleis voor een prikkie</em>): &quot;Veel mensen denken dat ze het zelf kunnen&quot; Frank en Rogier zijn net begonnen aan een nieuw seizoen van Paleis voor een prikkie, en dat is alweer een daverend kijkcijfersucces. Ze nemen het vak van binnenhuisarchitect dan ook heel serieus: "Heel veel mensen denken dat ze het zelf kunnen." Weinig geldIn het programma tovert het extravagante duo een grauwe inrichting om in een kleurrijk en schitterend geheel, en dat voor weinig geld. Maar wat is het geheim van hun succes? "Mensen houden sowieso van interieurprogramma's, en ze kunnen daadwerkelijk iets met de tips die wij geven," denken ze. Paleis voor een prikkie is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Bekijk het interview met Frank en Rogier hierboven. Paleis voor een prikkie gemist? Tot tranen toe ontroerd door droomwoning Bekijk deze video » Frank en Rogier over André Hazes en Bridget Maasland: 'Schelen maar twintig jaar' Bekijk deze video » Paleis voor een prikkie: Frank en Rogier op zoek naar speltbrood Bekijk deze video »
TV :
Frank en Rogier (Paleis voor een prikkie): "Veel mensen denken dat ze het zelf kunnen"

Frank en Rogier zijn net begonnen aan een nieuw seizoen van Paleis voor een prikkie, en dat is alweer een daverend kijkcijfersucces. Ze nemen het vak van binnenhuisarchitect dan ook heel serieus: "Heel veel mensen denken dat ze het zelf kunnen."

Weinig geld
In het programma tovert het extravagante duo een grauwe inrichting om in een kleurrijk en schitterend geheel, en dat voor weinig geld. Maar wat is het geheim van hun succes? "Mensen houden sowieso van interieurprogramma's, en ze kunnen daadwerkelijk iets met de tips die wij geven," denken ze.

Paleis voor een prikkie is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Bekijk het interview met Frank en Rogier hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Paleis voor een prikkie
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frank en Rogier (Paleis voor een prikkie): "Veel mensen denken dat ze het zelf kunnen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen