Bridget Maasland heeft het reuzegezellig op de bank: "Vind je dat lekker?"

Bridget Maasland heeft het reuzegezellig op de bank: "Vind je dat lekker?"

<em>Bridget Maasland</em> heeft het reuzegezellig op de bank: &quot;Vind je dat lekker?&quot; Hoewel Bridget Maasland het flink te verduren heeft gehad met alle negatieve reacties over haar relatie met Andre Hazes en best wat tranen heeft gelaten - volgens vriendin Olcay Gulsen - kan Bridget gewoon nog lachen. Maasland is een echte hondenliefhebber. Samen op de bank geniet ze donderdagavond van het gezelschap van haar hond. "Dan is er iets mis met je"Honden leren van mensen en mensen leren van honden. Althans, volgens Bridget Maasland: "Daarnaast is het ook gewoon gezellig. Als je bij voorbaat al een hekel hebt aan honden, dan is er iets mis met je", aldus Bridget. Bekijk hierboven de Instagram Story waarin Bridget Maasland gezellig met haar hond op de bank zit. Bridget Maasland reageert op relatie met André Hazes: "We hebben pas een week contact" Bekijk deze video » Olcay Gulsen was woedend op Bridget Maasland om relatie met André Hazes Bekijk deze video » Praat Nederlands Met Me vooruitblik: Martijn Koning was voor André Hazes kort met Bridget Maasland Bekijk deze video »
Amusement :
Bridget Maasland heeft het reuzegezellig op de bank: "Vind je dat lekker?"

Hoewel Bridget Maasland het flink te verduren heeft gehad met alle negatieve reacties over haar relatie met Andre Hazes en best wat tranen heeft gelaten - volgens vriendin Olcay Gulsen - kan Bridget gewoon nog lachen. Maasland is een echte hondenliefhebber. Samen op de bank geniet ze donderdagavond van het gezelschap van haar hond.

"Dan is er iets mis met je"
Honden leren van mensen en mensen leren van honden. Althans, volgens Bridget Maasland: "Daarnaast is het ook gewoon gezellig. Als je bij voorbaat al een hekel hebt aan honden, dan is er iets mis met je", aldus Bridget.

Bekijk hierboven de Instagram Story waarin Bridget Maasland gezellig met haar hond op de bank zit.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland heeft het reuzegezellig op de bank: "Vind je dat lekker?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV