Stemmers lopen massaal weg bij de VVD na verlaging van maximumsnelheid

Stemmers lopen massaal weg bij de VVD na verlaging van maximumsnelheid

Stemmers lopen massaal weg bij de VVD na verlaging van <em>maximumsnelheid</em> De VVD, de vroem partij, heeft het laten gebeuren dat de maximumsnelheid verlaagd is naar 100 km/uur. Veel VVD-kiezers voelen zich hierdoor in de maling genomen. Onder de stemmers is het vertrouwen gedaald, "Mark Rutte is een boef". Bekijk hierboven de rapportage van Hart van Nederland over de reactie van VVD-stemmers op de nieuwe maximumsnelheid Pauw gemist? Wouter de Winther over het stikstofakkoord Bekijk deze video » Deze maatregelen neemt het Kabinet tegen stikstofcrisis Bekijk deze video » VVD-voorzitter Klaas Dijkhoff heeft een duidelijke mening over verlaging van max. snelheid Bekijk deze video »
Nieuws :
Stemmers lopen massaal weg bij de VVD na verlaging van maximumsnelheid

De VVD, de vroem partij, heeft het laten gebeuren dat de maximumsnelheid verlaagd is naar 100 km/uur. Veel VVD-kiezers voelen zich hierdoor in de maling genomen. Onder de stemmers is het vertrouwen gedaald, "Mark Rutte is een boef".

Bekijk hierboven de rapportage van Hart van Nederland over de reactie van VVD-stemmers op de nieuwe maximumsnelheid

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stemmers lopen massaal weg bij de VVD na verlaging van maximumsnelheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen