Connie Witteman en ex Eugène vechten keiharde vastgoedstrijd uit in de rechtbank

Connie Witteman en ex Eugène vechten keiharde vastgoedstrijd uit in de rechtbank

<em>Connie Witteman</em> en ex Eugène vechten keiharde <em>vastgoedstrijd</em> uit in de rechtbank Connie Witteman en haar ex-geliefde Eugène van Dun hebben een flink meningsverschil over het onroerend goed waarin ze samen handelden. Van Dun eist de helft van Wittemans vermogen op, maar die gaat hier niet mee akkoord. En dus maken ze de gang naar de rechter. Financiële ruzieWitteman is in ieder geval vol vertrouwen: "Het recht zal zegevieren." Dat het zo ver zou komen, had niemand een jaar geleden kunnen bevroeden. Destijds leek het koppel nog een stel verliefde pubers, die dolgelukkig met elkaar waren. Daar is nu duidelijk verandering in gekomen. Als Connie de stekker uit de relatie trekt, ontaardt dit in een enorme financiële ruzie. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Connie Witteman: "Mijn ex Eugène eist de helft van mijn vermogen" Bekijk deze video » Connie Witteman met haarrollers over straat: "Niet filmen hoor" Bekijk deze video » ‘Eerlijk mens’ Connie Witteman in rechtszaal tegenover ex Eugène van Dun Bekijk deze video »
Gossip :
Connie Witteman en ex Eugène vechten keiharde vastgoedstrijd uit in de rechtbank

Connie Witteman en haar ex-geliefde Eugène van Dun hebben een flink meningsverschil over het onroerend goed waarin ze samen handelden. Van Dun eist de helft van Wittemans vermogen op, maar die gaat hier niet mee akkoord. En dus maken ze de gang naar de rechter.

Financiële ruzie
Witteman is in ieder geval vol vertrouwen: "Het recht zal zegevieren." Dat het zo ver zou komen, had niemand een jaar geleden kunnen bevroeden. Destijds leek het koppel nog een stel verliefde pubers, die dolgelukkig met elkaar waren. Daar is nu duidelijk verandering in gekomen. Als Connie de stekker uit de relatie trekt, ontaardt dit in een enorme financiële ruzie.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Connie Witteman en ex Eugène vechten keiharde vastgoedstrijd uit in de rechtbank of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV