Bekir E., ex-vriend van Hümeyra: "Ze heeft haar dood aan zichzelf te wijten"

Bekir E., ex-vriend van Hümeyra: "Ze heeft haar dood aan zichzelf te wijten"

Bekir E., ex-vriend van <em>Hümeyra</em>: &quot;Ze heeft haar dood aan zichzelf te wijten&quot; Vandaag begon de rechtszaak tegen Bekir E., de hoofdverdachte van de moord op Hümeyra. Het 16-jarige meisje werd afgelopen december doodgeschoten in de fietsenstalling bij haar school. E. deed een schokkende uitspraak tijdens de zitting: volgens hem heeft Hümeyra haar dood aan zichzelf te danken, omdat zij hem zou pesten. StalkerHümeyra had al eerder de noodklok geluid vanwege het stalkgedrag van E., maar daar werd op dat moment niets mee gedaan. Ook werd al in een eerder stadium vastgesteld dat E. aan een aantal stoornissen lijdt: hij is verminderd toerekeningsvatbaar, en al snel was duidelijk dat hij moest worden opgenomen in een tbs-kliniek. Wat er van zijn beweringen waar is, is dus maar de vraag; zo zei hij vandaag onder meer onder invloed te zijn geweest ten tijde van de gruwelijke moord. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Dood van Hümeyra kwam deels door slecht optreden van politie en OM Bekijk deze video » Rapport over de moord op Humeyra is vernietigend Bekijk deze video » Eerste zittingsdag moordzaak Hümeyra: "Een hele zware dag voor de familie" Bekijk deze video »
Misdaad :
Bekir E., ex-vriend van Hümeyra: "Ze heeft haar dood aan zichzelf te wijten"

Vandaag begon de rechtszaak tegen Bekir E., de hoofdverdachte van de moord op Hümeyra. Het 16-jarige meisje werd afgelopen december doodgeschoten in de fietsenstalling bij haar school. E. deed een schokkende uitspraak tijdens de zitting: volgens hem heeft Hümeyra haar dood aan zichzelf te danken, omdat zij hem zou pesten.

Stalker
Hümeyra had al eerder de noodklok geluid vanwege het stalkgedrag van E., maar daar werd op dat moment niets mee gedaan. Ook werd al in een eerder stadium vastgesteld dat E. aan een aantal stoornissen lijdt: hij is verminderd toerekeningsvatbaar, en al snel was duidelijk dat hij moest worden opgenomen in een tbs-kliniek. Wat er van zijn beweringen waar is, is dus maar de vraag; zo zei hij vandaag onder meer onder invloed te zijn geweest ten tijde van de gruwelijke moord.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekir E., ex-vriend van Hümeyra: "Ze heeft haar dood aan zichzelf te wijten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen