Prins Harry en Meghan Markle vieren kerst in Amerika: ruzie met prins William?

Prins Harry en Meghan Markle vieren kerst in Amerika: ruzie met prins William?

<em>Prins Harry</em> en <em>Meghan Markle</em> vieren kerst in Amerika: ruzie met prins William? Meghan Markle heeft sinds haar huwelijk met prins Harry bakken met kritiek over zich heen gekregen, omdat ze zich regelmatig niet aan het 'koninklijke protocol' zou houden. Daar wordt een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd: Harry en Meghan hebben besloten om kerst niet in Engeland, maar in de Verenigde Staten te vieren. GeboorteNormaal gesproken viert de Britse koninklijke familie het kerstfeest in het landhuis Sandringham, van Queen Elizabeth. Harry en Meghan willen het echter anders doen, en dat wakkert de geruchten aan over een mogelijke ruzie tussen prins Harry en prins William. Deze keuze volgt op de kritiek die het stel kreeg na de geboorte van hun baby Archie: Meghan wilde bewust een tijdje wachten met het 'showen' van de baby, terwijl het van de royals verwacht wordt dit zo snel mogelijk te doen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Prins Harry over relatie met William: "We zien elkaar minder vaak" Bekijk deze video » Documentaire prins Harry en Meghan Markle hakt erin: "Ze zijn helemaal los gegaan" Bekijk deze video » Is Meghan Markle zwanger van haar tweede kindje? Bekijk deze video »
Royals :
Prins Harry en Meghan Markle vieren kerst in Amerika: ruzie met prins William?

Meghan Markle heeft sinds haar huwelijk met prins Harry bakken met kritiek over zich heen gekregen, omdat ze zich regelmatig niet aan het 'koninklijke protocol' zou houden. Daar wordt een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd: Harry en Meghan hebben besloten om kerst niet in Engeland, maar in de Verenigde Staten te vieren.

Geboorte
Normaal gesproken viert de Britse koninklijke familie het kerstfeest in het landhuis Sandringham, van Queen Elizabeth. Harry en Meghan willen het echter anders doen, en dat wakkert de geruchten aan over een mogelijke ruzie tussen prins Harry en prins William. Deze keuze volgt op de kritiek die het stel kreeg na de geboorte van hun baby Archie: Meghan wilde bewust een tijdje wachten met het 'showen' van de baby, terwijl het van de royals verwacht wordt dit zo snel mogelijk te doen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry en Meghan Markle vieren kerst in Amerika: ruzie met prins William? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen