Dodelijke schietpartij op high school in Californië

Dodelijke schietpartij op high school in Californië

Dodelijke <em>schietpartij</em> op high school in Californië In het stadje Santa Clarita in Californië vielen vijf gewonden en één dode bij een schietpartij. De schietpartij vondplaats op Suagus High school. De gewonden zijn naar het zieknhuis gebracht. Wie de dader is, is momenteel nog onduidelijk. Bekijk hierboven het hele fragment over de schietpartij op de Amerikaanse highschool Nederlandse advocaat uit Enschede neergeschoten in Duitsland Bekijk deze video » Man overleden na schietpartij in Rotterdam Bekijk deze video » Drie mensen opgepakt op de A1 na schietpartij in Hengelo Bekijk deze video » 48-jarige vrouw in Alkmaar neergeschoten door politie Bekijk deze video »
Nieuws :
Dodelijke schietpartij op high school in Californië

In het stadje Santa Clarita in Californië vielen vijf gewonden en één dode bij een schietpartij. De schietpartij vondplaats op Suagus High school. De gewonden zijn naar het zieknhuis gebracht. Wie de dader is, is momenteel nog onduidelijk.

Bekijk hierboven het hele fragment over de schietpartij op de Amerikaanse highschool

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dodelijke schietpartij op high school in Californië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV