Romana Vrede is klaar met Zwarte Piet-discussie: "Nu moeten we normaal doen"

Romana Vrede is klaar met Zwarte Piet-discussie: "Nu moeten we normaal doen"

<em>Romana Vrede</em> is klaar met Zwarte Piet-discussie: &quot;Nu moeten we normaal doen&quot; Actrice Romana Vrede is vandaag tafeldame bij De wereld draait door, en begint de uitzending met een betoog over het Sinterklaasfeest. Dat trapt ze af met een buitengewoon sarcastisch "Sinterklaas, dát is een leuk feest!", waarmee ze doelt op de enorme strijd die er nog altijd gaande is tussen voor- en tegenstanders van Zwarte Piet. De grens is voor haar bereikt: "Nu moeten we normaal doen." Bekijk het fragment uit De wereld draait door hierboven. PowNed-verslaggever verkleed als Zwarte Piet: "Mensen moeten zich niet aanstellen" Bekijk deze video » Strijd om Zwarte Piet barst los: "Het is onze traditie, daar blijf je met je poten vanaf!" Bekijk deze video » Actiegroep Zonder Zwarte Piet Geen Sinterklaas naar provinciehuis Zwolle Bekijk deze video »
TV :
Romana Vrede is klaar met Zwarte Piet-discussie: "Nu moeten we normaal doen"

Actrice Romana Vrede is vandaag tafeldame bij De wereld draait door, en begint de uitzending met een betoog over het Sinterklaasfeest. Dat trapt ze af met een buitengewoon sarcastisch "Sinterklaas, dát is een leuk feest!", waarmee ze doelt op de enorme strijd die er nog altijd gaande is tussen voor- en tegenstanders van Zwarte Piet. De grens is voor haar bereikt: "Nu moeten we normaal doen."

Bekijk het fragment uit De wereld draait door hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Romana Vrede is klaar met Zwarte Piet-discussie: "Nu moeten we normaal doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen