Livestream Oranje Onder 17 - Mexico Onder 17 (halve finale WK)

Livestream Oranje Onder 17 - Mexico Onder 17 (halve finale WK)

Livestream <em>Oranje Onder 17 - Mexico Onder 17</em> (halve finale WK) UPDATE: de livestream werkt op andere sites dan die van de NOS niet. Je kunt de wedstrijd kijken op YouTube of via een livestream op NOS.nl. Om 20.30 uur trapt het Nederlands elftal onder zeventien jaar af voor de halve finale tegen de leeftijdgenoten van Mexico. Wie van de twee zal de eindstrijd halen? Oranje maakt in ieder geval een goede kans, want na een stroeve start van het toernooi zijn de tieners steeds beter gaan voetballen en nu worden ze gezien als een serieuze kandidaat voor de titel. Kijk hierboven vanaf 20.30 uur LIVE naar de wedstrijd Oranje Onder 17 - Mexico Onder 17. Samenvatting Nederland O17 - Japan O17 (WK Voetbal onder 17) Bekijk deze video » Samenvatting Oranje O17 - Verenigde Staten O17 (WK Onder 17) Bekijk deze video » Samenvatting Nigeria O17 - Oranje O17 (WK Onder 17) Bekijk deze video »
Voetbal :
Livestream Oranje Onder 17 - Mexico Onder 17 (halve finale WK)

UPDATE: de livestream werkt op andere sites dan die van de NOS niet. Je kunt de wedstrijd kijken op YouTube of via een livestream op NOS.nl.

Om 20.30 uur trapt het Nederlands elftal onder zeventien jaar af voor de halve finale tegen de leeftijdgenoten van Mexico. Wie van de twee zal de eindstrijd halen? Oranje maakt in ieder geval een goede kans, want na een stroeve start van het toernooi zijn de tieners steeds beter gaan voetballen en nu worden ze gezien als een serieuze kandidaat voor de titel.

Kijk hierboven vanaf 20.30 uur LIVE naar de wedstrijd Oranje Onder 17 - Mexico Onder 17.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream Oranje Onder 17 - Mexico Onder 17 (halve finale WK) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV