Doodgeschoten Alkmaarse vrouw kon niet terecht bij crisishulp

Doodgeschoten Alkmaarse vrouw kon niet terecht bij crisishulp

<em>Doodgeschoten</em> Alkmaarse vrouw kon niet terecht bij crisishulp De verwarde Alkmaarse vrouw die gisterochtend (13 november) door de politie werd neergeschoten is overleden. Voordat er schoten gelost werden probeerde de politie haar met pepperspray in bedwang te houden. BuurtDe buurtbewoners van de vrouw deden al maanden meldingen maar geen enkele instantie reageerde hier inhoudeljik op. Bij de crisishulp was er geen plek voor de vrouw. "Ik vind het heel erg, in goeie tijden was ze gewoon heel aardig", aldus een buurtbewoner. Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de overleden vrouw Amerikaanse mormonen waarschijnlijk vermoord door Mexicaans drugskartel La Linea Bekijk deze video » Burgemeester Aboutaleb biedt excuses in zaak Hümeyra Bekijk deze video » Eerste zittingsdag moordzaak Hümeyra: "Een hele zware dag voor de familie" Bekijk deze video » Bekir E., ex-vriend van Hümeyra: "Ze heeft haar dood aan zichzelf te wijten" Bekijk deze video »
Nieuws :
Doodgeschoten Alkmaarse vrouw kon niet terecht bij crisishulp

De verwarde Alkmaarse vrouw die gisterochtend (13 november) door de politie werd neergeschoten is overleden. Voordat er schoten gelost werden probeerde de politie haar met pepperspray in bedwang te houden.

Buurt
De buurtbewoners van de vrouw deden al maanden meldingen maar geen enkele instantie reageerde hier inhoudeljik op. Bij de crisishulp was er geen plek voor de vrouw. "Ik vind het heel erg, in goeie tijden was ze gewoon heel aardig", aldus een buurtbewoner.

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de overleden vrouw

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Doodgeschoten Alkmaarse vrouw kon niet terecht bij crisishulp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen