Dodental van schoolshooting in Santa Clarita loopt op

Dodental van schoolshooting in Santa Clarita loopt op

Dodental van <em>schoolshooting</em> in Santa Clarita loopt op In Santa Clarita in Californië vond vanochtend een schietpartij plaats in een middelbare school. In totaal waren er zes slachtoffers waaronder de verdachte. Twee van de zes slachtoffers zijn overleden. VerdachteVia beelden van de videobeveiliging en getuigenverklaringen is het duidelijk geworden dat de verdachte een 16-jarige jongen is. Hij is een van de gewonden en bevindt zich momenteel in het ziekenhuis. Bekijk hierboven het hele fragment over de schietpartij in Santa Clarita Man overleden na schietpartij in Rotterdam Bekijk deze video » Drie mensen opgepakt op de A1 na schietpartij in Hengelo Bekijk deze video » 48-jarige vrouw in Alkmaar neergeschoten door politie Bekijk deze video » Dodelijke schietpartij op high school in Californië Bekijk deze video »
Nieuws :
Dodental van schoolshooting in Santa Clarita loopt op

In Santa Clarita in Californië vond vanochtend een schietpartij plaats in een middelbare school. In totaal waren er zes slachtoffers waaronder de verdachte. Twee van de zes slachtoffers zijn overleden.

Verdachte
Via beelden van de videobeveiliging en getuigenverklaringen is het duidelijk geworden dat de verdachte een 16-jarige jongen is. Hij is een van de gewonden en bevindt zich momenteel in het ziekenhuis.

Bekijk hierboven het hele fragment over de schietpartij in Santa Clarita

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dodental van schoolshooting in Santa Clarita loopt op of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen