Kerst is het lichtpuntje in het leven van André Hazes

Kerst is het lichtpuntje in het leven van André Hazes

Kerst is het lichtpuntje in het leven van <em>André Hazes</em> Hoewel het de afgelopen week met name over het privéleven van André Hazes heeft gegaan, wil hij het hebben over zijn nieuwe single. Hij heeft namelijk een kersthit gemaakt! André loves kerstEigenlijk houdt André nergens meer van dan van kerst. Als het aan hem ligt staat de kerstboom al in oktober. Hij is dan ook helemaal klaar voor de feestdagen. "Kerst is het enige waar ik oprecht gelukkig van wordt". Bekijk hierboven het hele interview dat Shownieuws had met André Hazes om over zijn kerstnummer te praten Olcay Gulsen was woedend op Bridget Maasland om relatie met André Hazes Bekijk deze video » Praat Nederlands Met Me vooruitblik: Martijn Koning was voor André Hazes kort met Bridget Maasland Bekijk deze video » Woonkamer Monique Westenberg een grote ravage Bekijk deze video » Bridget Maasland heeft het reuzegezellig op de bank: "Vind je dat lekker?" Bekijk deze video »
Entertainment :
Kerst is het lichtpuntje in het leven van André Hazes

Hoewel het de afgelopen week met name over het privéleven van André Hazes heeft gegaan, wil hij het hebben over zijn nieuwe single. Hij heeft namelijk een kersthit gemaakt!

André loves kerst
Eigenlijk houdt André nergens meer van dan van kerst. Als het aan hem ligt staat de kerstboom al in oktober. Hij is dan ook helemaal klaar voor de feestdagen. "Kerst is het enige waar ik oprecht gelukkig van wordt".

Bekijk hierboven het hele interview dat Shownieuws had met André Hazes om over zijn kerstnummer te praten

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kerst is het lichtpuntje in het leven van André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen