Samenvatting Engeland - Montenegro (EK kwalificatie)

Samenvatting Engeland - Montenegro (EK kwalificatie)

Samenvatting <em>Engeland - Montenegro</em> (EK kwalificatie) Engeland beleefde gisteravond een uiterst eenvoudige avond voor de EK kwalificatie. In eigen huis werd Montenegro op de slachtbank gelegd, want bij de rust stond het al 5-0 (mede dankzij een hattrick van goalgetter Harry Kane). In de tweede helft werden er nog twee doelpunten aan toegevoegd, waardoor de eindstand uitkwam op 7-0. De Engelsen zijn nu zeker van deelname aan het EK. Bekijk de samenvatting van Engeland - Montenegro hierboven. Ronald Koeman belooft EK-kwalificatie: ‘We zullen erbij zijn’ Bekijk deze video » Voorbeschouwing Noord-Ierland - Nederland: "In thuiswedstrijden gaan ze als gekken" Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Engeland - Montenegro (EK kwalificatie)

Engeland beleefde gisteravond een uiterst eenvoudige avond voor de EK kwalificatie. In eigen huis werd Montenegro op de slachtbank gelegd, want bij de rust stond het al 5-0 (mede dankzij een hattrick van goalgetter Harry Kane). In de tweede helft werden er nog twee doelpunten aan toegevoegd, waardoor de eindstand uitkwam op 7-0. De Engelsen zijn nu zeker van deelname aan het EK.

Bekijk de samenvatting van Engeland - Montenegro hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Engeland - Montenegro (EK kwalificatie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV