Samenvatting Frankrijk - Moldavië (EK kwalificatie)

Samenvatting Frankrijk - Moldavië (EK kwalificatie)

Samenvatting <em>Frankrijk - Moldavië</em> (EK kwalificatie) Regerend wereldkampioen Frankrijk staat momenteel te boek als één van de beste ploegen ter wereld, maar gisteravond hadden ze grote moeite met het kleine Moldavië. De tegenstanders uit Oost-Europa kwamen in de negende minuut al op een 0-1 voorsprong, en de Fransen konden dit lange tijd niet omdraaien. Raphaël Varane scoorde in de 35ste minuut de gelijkmaker, waarna een penalty van Olivier Giroud in de 79ste minuut redding bracht. Bekijk de samenvatting van Frankrijk - Moldavië hierboven. Samenvatting Frankrijk - Turkije (EK kwalificatie) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Frankrijk - Moldavië (EK kwalificatie)

Regerend wereldkampioen Frankrijk staat momenteel te boek als één van de beste ploegen ter wereld, maar gisteravond hadden ze grote moeite met het kleine Moldavië. De tegenstanders uit Oost-Europa kwamen in de negende minuut al op een 0-1 voorsprong, en de Fransen konden dit lange tijd niet omdraaien. Raphaël Varane scoorde in de 35ste minuut de gelijkmaker, waarna een penalty van Olivier Giroud in de 79ste minuut redding bracht.

Bekijk de samenvatting van Frankrijk - Moldavië hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Frankrijk - Moldavië (EK kwalificatie) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen