Verborgen verleden van Nederland over de Oude Haven in Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden van Nederland over de Oude Haven in Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden van Nederland over de Oude Haven in Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Verborgen verleden van Nederland leert presentator Waldemar Torenstra Rotterdam in en om de Oude Haven kennen. BombardementHier komen verleden en heden samen: hier is de stad ontstaan en hier is de stad verwoest. Een vrouw, die als jong meisje het bombardement van nabij heeft meegemaakt, vertelt het verhaal van de Tweede Wereldoorlog. LiedjesIn de schuilkelder zongen Duitse soldaten liedjes met haar om de herrie niet te hoeven horen. Aan de Oude Haven is het Witte Huis overeind gebleven. Eerste beelden Verborgen Verleden van Nederland Bekijk deze video » Verborgen Verleden van Nederland: Waldemar Torenstra bezoekt Paleis Soestdijk Bekijk deze video »
Uitzending :
Verborgen verleden van Nederland

In deze aflevering van Verborgen verleden van Nederland leert presentator Waldemar Torenstra Rotterdam in en om de Oude Haven kennen.

Bombardement
Hier komen verleden en heden samen: hier is de stad ontstaan en hier is de stad verwoest. Een vrouw, die als jong meisje het bombardement van nabij heeft meegemaakt, vertelt het verhaal van de Tweede Wereldoorlog.

Liedjes
In de schuilkelder zongen Duitse soldaten liedjes met haar om de herrie niet te hoeven horen. Aan de Oude Haven is het Witte Huis overeind gebleven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verborgen verleden van Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV