Kijk LIVE naar intocht Sinterklaas in Apeldoorn

Kijk LIVE naar intocht Sinterklaas in Apeldoorn

Kijk hierboven op zaterdag 16 november vanaf 12.00 uur LIVE naar de landelijke intocht van Sinterklaas.

Op zaterdag 16 november wordt de mooiste tijd van het jaar officieel ingeluid: dan komt Sinterklaas aan in Nederland. Dit jaar heeft de Goedheiligman gekozen voor Apeldoorn, waar hij per stoomtrein arriveert.

Roetveegpieten
Dit jaar heeft de Sint zijn Zwarte Pieten thuis gelaten, en arriveert hij in het gezelschap van louter roetveegpieten. Burgemeester Petra van Wingerden-Boers van Apeldoorn zal Sinterklaas met open armen ontvangen in haar stad, waar de Sint langs enkele beroemde plekken zal komen, zoals het Stationsplein en de Onze Lieve Vrouwekerk. Dieuwertje Blok doet namens de NTR verslag van de feestelijke intocht.

Bekijk hieronder waarom een Amerikaanse artiest Nederland heeft geboycot vanwege de Zwarte Piet-traditie.

Kijk LIVE naar <em>intocht Sinterklaas</em> in Apeldoorn Kijk hierboven op zaterdag 16 november vanaf 12.00 uur LIVE naar de landelijke intocht van Sinterklaas. Op zaterdag 16 november wordt de mooiste tijd van het jaar officieel ingeluid: dan komt Sinterklaas aan in Nederland. Dit jaar heeft de Goedheiligman gekozen voor Apeldoorn, waar hij per stoomtrein arriveert. Niemand minder dan Youp van 't Hek te gast in het eerste Sinterklaasjournaal Bekijk deze video » RoetveegpietenDit jaar heeft de Sint zijn Zwarte Pieten thuis gelaten, en arriveert hij in het gezelschap van louter roetveegpieten. Burgemeester Petra van Wingerden-Boers van Apeldoorn zal Sinterklaas met open armen ontvangen in haar stad, waar de Sint langs enkele beroemde plekken zal komen, zoals het Stationsplein en de Onze Lieve Vrouwekerk. Dieuwertje Blok doet namens de NTR verslag van de feestelijke intocht. Bekijk hieronder waarom een Amerikaanse artiest Nederland heeft geboycot vanwege de Zwarte Piet-traditie. Bekijk ook Intocht Sinterklaas: eerste bezoekers staan klaar in Apeldoorn Bekijk deze video » Zwarte Pieten gearresteerd bij intocht Sinterklaas Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar intocht Sinterklaas in Apeldoorn
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar intocht Sinterklaas in Apeldoorn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen