For One Night Only gemist? Bekijk de striptease-act van de bekende mannen

For One Night Only gemist? Bekijk de striptease-act van de bekende mannen

<em>For One Night Only</em> gemist? Bekijk de striptease-act van de bekende mannen Gisteravond was de bijzondere tv-special For One Night Only: he-le-maal naakt te zien op Net 5, waarin acht bekende mannen aandacht vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Om dit evenement luister bij te zetten, besloten ze een striptease-act op te voeren - waarbij ze echt he-le-maal naakt gingen. VoorbereidingenVoordat ze het definitieve optreden konden geven, werden de mannen eerst onderworpen aan een strenge voorbereiding van choreograaf Kenzo Alvares - die uiteindelijk besloot zelf ook mee te doen. Onder anderen Simon Keizer, Sander Lantinga en Jan Versteegh hadden de grootste lol tijdens de voorbereidingen, maar wel voor een goed doel. Bekijk de striptease-act uit For One Night Only hierboven. BN'ers uit de kleren voor goede doel For One Night Only Bekijk deze video » Sander Lantinga over For One Night Only: "Het naakt-zijn is niet het einddoel" Bekijk deze video » Angela de Jong: "For One Night Only eindigde met anti-climax" Bekijk deze video »
TV :
For One Night Only gemist? Bekijk de striptease-act van de bekende mannen

Gisteravond was de bijzondere tv-special For One Night Only: he-le-maal naakt te zien op Net 5, waarin acht bekende mannen aandacht vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Om dit evenement luister bij te zetten, besloten ze een striptease-act op te voeren - waarbij ze echt he-le-maal naakt gingen.

Voorbereidingen
Voordat ze het definitieve optreden konden geven, werden de mannen eerst onderworpen aan een strenge voorbereiding van choreograaf Kenzo Alvares - die uiteindelijk besloot zelf ook mee te doen. Onder anderen Simon Keizer, Sander Lantinga en Jan Versteegh hadden de grootste lol tijdens de voorbereidingen, maar wel voor een goed doel.

Bekijk de striptease-act uit For One Night Only hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op For One Night Only gemist? Bekijk de striptease-act van de bekende mannen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV